Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
GoGr napisał(a):
na razie nie 🙂

ale kiedyś.. kto wie:P mój chciałby na pewno.. może za kilka lat.. o ile do tego czasu się z hukiem nie rozwiedziemy:P hehehe
o my chyba tez na tym etapie tylko ja starsza i jak by co do czego przyszło pewnie była bym bez faceta bo kto 30 zechce 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
na razie nie 🙂

ale kiedyś.. kto wie:P mój chciałby na pewno.. może za kilka lat.. o ile do tego czasu się z hukiem nie rozwiedziemy:P hehehe
o my chyba tez na tym etapie tylko ja starsza i jak by co do czego przyszło pewnie była bym bez faceta bo kto 30 zechce 😁 😁 😁 😁

30 nie 30...
ja i tak wychodzę z założenia, że jak się wszystko sypnie to zostanę sama z chłopakami (jakoś mi się nie widzi żeby ktoś miał się garnąć do ojcowania obcym dzieciom:P)

aaa... pierdolić to.. chociaż z taką pomocą od państwa to ciężko by mi było zostać samotną matką..

• Mamusia
heh.. no ja tak nie umiem.. po prostu na chwilę obecną czuję, że muszę mieć plan B...
póki nie mam pracy to mogę sobie naplanować bo i tak w huj jestem uzależniona od m...
heh..
ostatnio wizja samotnego rodzicielstwa mnie przeraża.. a łazi za mną wszedzie:/
chciałabym się napierdolić jak ostatnio... o tak 😁 to byłoby fantastyczne 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
A ja tego nie lubię:Pv

a wogóle to zapomniałam Wam napisaćże mężo znalazł mój aparat w samochodzi ☺️ ☺️ ☺️
i mam dla Was parę zdj i filmików 🙂 ale nie mam czasu zgrać:P
no to super 😜 😜 😜 😜ja leje z mojego bo wieku roczku baby gołe oglada a tanczy przy tym komicznie 🤪 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
ej Gocha ja jestem w takiej samej sytuacji 🤢 🤢 🤢ale mam plan b jak by co to wracam do pl mama z dzieciakami a ja do roboty 🤢

no ja mam jeszcze to, że w razie "w" nie mogę wrócić do mamy... bo tam zwyczajnie nie ma miejsca... a lepiej - wszyscy pracują więc ja nawet nie mam kogo do dzieci wykorzystać 😞 no ale jakoś to może będzie...