Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kochane jastem przeszczesliwa rodzice dali mi swoj setoskop zebym mogla sie pobawic w szukanie maluszka wczraj uz stracilam nadzieje i oczywiscie czarne mysli a przed chwila namierzylam malego uciiekiniera 🤪 🤪!!! Szukalam od rana co chwila a teraz wiem mniej wiecej gdzie ma serduszko co prawda slabiutko slychac ale laski co za uczucie!!! 🤪 🤪az mi lzy polecialy 😁

• Mamusia
ja juz tez tracilam nadzieje i nagle uslyszalam takie stlumione ciche : łuf łuff łuf łuf mysle ze to to bo ile razy wczesniej probowalam to slyszalam tylko moje pracujace jelita hehe a dzis oprocz tego wlasnie ten odglos 🙂 dzidzia jest u mnie po pionie ponizej pepka jakies 3,4 cm 😉 blisko teges wiesz 😉 😉

• Mamusia
No wiem ale kolezanka ostudzila moj zapal mowiac ze to moze jakis nerw a potem przeczytalam ze to moze aorta brzuszna heheh wiesz im wiecej sie naczytasz tym gorzej heheh ale dzis stwierdzam ze to bylo malenstwo i tyle 😜 kurde glowa mnie az zaczela bolec z wrazenia heeheh

• Mamusia
no i dla mojego ulatwienie bo on czesto pracuje przy komputerze 🙂 ale powoli do celu wszystko sobie pokupujemy teraz cala kase wkladamy w lekarza, badania no i oczywiscie na dzidzie :0 na szczescie na remont pokoju mamy troche odlozone jeszcze ze slubu mialo byc na samochod ale wyszlo tak 🙂 na samochod wezmie sie pozyczke heheh