Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
napisz co się z noga dzieje ja zaraz powroce z jedzeniem za jakies 5 min

no co noga wygląda jakby na bierząco była skręcana wiecznie opuchnieta, boląca, poszłam dzis do mojego chirurga tu u mnie i dowiedziałam sie tez ze mam jakies pierdolone zwpanienie kości stopy.. miałam miec terapie zmniejszające ból i obrzęk ale nie mieszkam tu a on nie wie czy tam gdzie przebywam mi to zagwarantują i nie dał skierowania.. złożył mi tylko wniosek na refundacje stabilizatora (bo narazie na tym sie skonczyło) i na szczęści przyznali mi i poszłam wykupic zamiast 60 zł zapłaciłam tylko 18.. nie dosc ze z kas krucho wydajemy to co mamy tylko i wyłącznie na małego no ale lepiej to niz pozniej jakies operacje i huje muje

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
jula napisał(a):
to co kiedy opijamy nasze życie?
Jezu Jula ja to bym sie orzneła do nieprzytomnosci co by o niczym nie myslec ale dzieciakow mi zal bo kto by sie nimi zajał 😞

Gosia to przyjedz do mnie zostawimy ich mojej mamie do dzieci to jest po prostu stworzona ja tu nie mam dziecka poprostu głupieje jak szalony z babką

• Mamusia
jula napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
jula napisał(a):
to co kiedy opijamy nasze życie?
Jezu Jula ja to bym sie orzneła do nieprzytomnosci co by o niczym nie myslec ale dzieciakow mi zal bo kto by sie nimi zajał 😞

Gosia to przyjedz do mnie zostawimy ich mojej mamie do dzieci to jest po prostu stworzona ja tu nie mam dziecka poprostu głupieje jak szalony z babką
hehehe za daleko troche ale kto wie moze sie wybiore kiedys 😉

• Mamusia
dobra kochane ja uciekam bo jutro musze isc zastrajkowac nie moge tak jak dzis 😁Kamil poszedł sam a ja spałam ale jutro jestem umowiona wiec ide do wyrka całuje tule i przytulam Was bardzo bardzo mocno z całego serducha 😘 😘 😘 😘 😘muuuuuuuuuuuuuuuuuuua dobrej nocki 😘 😘 😘 😘