Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja go stosowałam na początku ciąży i świetnie mi pomogło, zresztą na ulotce jest napisane że można stosować w ciąży i podczas karmienia piersią 😉

• Mamusia
no ale daria napisala mi o antybiotyku ktory biore bo ja tepa strzalka nie pomyslalam a okazuje sie ze on mi w zupelnosci wystarczy na ten stan przeziebieniowy 🙂 A wlasnie czyt ze jak was nie daj boziu bedzie w kosciach lamac to tarty chrzan do kapieli podobno dziala cuda 🙂

• Mamusia
Ja narazie ledwo sama czuje i naprawde musze sie wyciszyc i wsluchac wiec podejrzewam ze akurat u mnie jeszcze troszke to zajmie zanim dzidzius kopnie i tatusia 🙂 Tym bardziej ze moj dzidzius jest chyba obrocony pleckami do mamy i rzadko cokolwiek czuje ale jak slucham przez stetoskop to serducho wali 🙂

• Mamusia
Daria wiesz probowalam od 14 tygodnia bezskutecnie i w koncu w 18 wyczailam lobuza 🙂 Ja akurat mam slyszalnosc w miejscu rowniotko ponizej pepka jakies 5,6 cm tam gdzie mniej wiecej zaczyna sie ten zarost ktory zaniedlugo bedziemy usuwac przy pomocy lusterek 😁 😁 😁

• Mamusia
teraz patrze na reklame pieluszek happy ;/ i zaraz mi sie przypomina moja znajoma która ostatnio musiała je kupić bo nie było pampersa ... cena prawie identyczna .. a tu w happy mały posikła wszystko co sie dało wszedzie przeciekało ;/ masakra ;/

• Mamusia
no oczywiście :P
ja na razie tylko podstawy wiem typu włąsnie że pieluszki tylko nie happy oliwka jak najbardziej tylko bambino ... aaa i chusteczki do szpitala byle jakie bo oni nie patrzą ile zużywają i np w 3 dni idą i ok 5 paczek ale w domu najlepiej penaten 🙂