Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam 🙂 jeszcze raz serdecznie gratuluje ciazy 😘 😘 😘 😘 😘
Emsi odpisalam Tobie na watku o Martusi jesli mozesz zajrzyj 🙂
Buziole 😘

HEJ DZIEWCZYNY 🙂

WIDZĘ ŻE MONIKA SIĘ NIE ODEZWAŁA JESZCZE 😞 MAM NADZIEJE ŻE U NIE WSZYSTKO OK I POROZMAWIAŁA Z TATĄ O WCZORAJSZYM INCYDENCIE 😞

EMILKO JA TEŻ NIE BARDZO SPAŁAM PRZEZ TO CO MONIA NAPISAŁA 😞

MONIKO ODEZWIJ SIĘ DO NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Dziewczyny SPOKOJNIE, Monia zaglądała dziś na brzuszk już dwa razy. Może nie odzywa się bo musi przemyśleć, ochłonąć, a może nawet jest jej wstyd że tak napisała. Dajmy jej czasu a napewno się odezwie. Czas jest naprawdę dobrym lekarstwem na każdą okoliczność.

MONIKO DOBRZE SIĘ ODEZWAŁAŚ 🙂 WIEMY CHOCIAŻ ŻE TY I MALEŃSTWO MACIE SIĘ DOBRZE OCZYWIŚCIE MÓWIĘ I STANIE FIZYCZNYM BO PSYCHIKA TO JUŻ NA PEWNO TAKA NIE JEST 😞 TRZYMAJ SIĘ WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE 😉

• Mamusia
jestem dziewczyny pojadłam popiłam soczku i jestem padnięta kładę się do wyrka:laugh: :laugh: :laugh: jutro znowu idziemy z Kamilkiem na urodziny do kina więc trzeba odpocząc przed następną balangą 😉 spokojnych i miłych snów fasolinki 😘 😘 😘

• Mamusia
hej dziewczynki ja tez dzisiaj zabiegana sprzatam gotuje wszystko na raz noc w miare spokojna ale budziłam sie przez bolace piersi 😞spie w staniku ale co sie przekrece to boli jak diabli...kiedy to minie ufff??

• Mamusia
hej dziewczyny już jestem kolejna imprezka zaliczona i na razie spokój:laugh: :laugh: :laugh: kurcze u nas śniegiem sypnęło i zimno się zrobiło strasznie jak popada całą noc to jutro jeszcze na sankach pojeździmy 🤪 🤪 🤪 miłej soboty 🙂

EMILKO ALE OCZKA JA BOLĄ CZY PIEKĄ??? TEZ MI SZKODA TWOJEJ KRUSZYNKI 😞 MAM NADZIEJE ŻE Z OCZKAMI TO NIC POWAŻNEGO 😞

JEŻELI OCZKA JĄ PIEKĄ TO ZRÓB JEJ OKŁADY Z ZIEMNIAKÓW 😉 POKRÓJ ZIEMNIACZKA W PLASTERKI I PRZYKŁADAJ JEJ 🙂 POWINNO POMÓC 😉 A OCZKA MOGĄ JA BOLEĆ OD GORĄCZKI TO MUSISZ ZBIĆ JEJ GORĄCZKĘ NAJLEPIEJ ZIMNY RĘCZNIK NA CZOŁO POŁÓŻ 🙂

• Mamusia
hej Kochane z Martunia kiepsko..niestety 😞mamy kropelki na oczka a jutro idziemy na konsultacje okulistyczna...ona tak sie wszystkiego boi...musze jeszcze psychologa załatwic bo widze ze inaczej sie nie da..tak mi sie dziecko zmieniło po tym wszystkim 😞 😞 😞dziekuje za porady...ale to sa skutki pooperacyjne...

• Mamusia
witajcie dziewczyny w dniu naszego święta:laugh: wszystkiego dobrego:laugh:
Emilko jak Martusia lepiej już z Nią? a ja mam plamienie i powiem Wam że przestraszyłam się strasznie ale przypomniało mi się że jak byłam u gina to mówił że mam coś na macicy i jak dziecko się tam ułoży to pęknie i poleci krew więc myślę że właśnie to nastąpiło już leci coraz mniej więc staram się nie stresowac i nie panikowac 🤢

• Mamusia
Gosiu Dario Dorotko Moniko wszystkiego naj naj w naszym dniu i wszystkim Kobitkom na forum 🙂Wystraszyłam sie tym co napisałas Gosiu ale zaraz tez uspokoiłam bo wkoncu lekarz poinformował Cie ze tak własnie ,oze byc wiec juz jestem spokojna i wiem ze jest wszystko si z Fasoleczka Twoja niech rosnie i wyrzuci toz brzuszka by jej nie pszeszkadzało i Tobie zdrówko dopisywało 🙂moja Martusia ma sie lepiej..dzis byłspacer ale nie za długo bo boli ja nózka i brzuszek....ja miałam dzis jakies koszmary az niebede pisac by psóc nasrój.....

wybaczcie dziewczyny ze tak z bucikami wejde do Waszego watku, ale mam pytanie...
czy mozliwe zeby w 8 tc lekarz nie widzial czy nie slyszal tetna dzieciaka...? jesli mozliwe, to czy jest jeszcze nadzieja? 😞