Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
widze ze sie spoznilam, ale dopiero teraz mam czas dla siebie. nic nie szkodzi, ze juz poszlyscie spac. ja jeszcze cos wam naskrobie i tez sie klade. chcialam przeczytac wszystkie wasze posty z calego dnia, ale tyle sie ich nazbieralo 🤪 nie dam rady 😞 chcialam byc na biezaco, ale przy malym dziecku ciezko. bede nadrabiac wieczorami.
cos mi przemknelo, ze piszecie o humorach ciezarnych. zgadza sie, ale na mojego meza to nie dziala. nie potrafi zrozumiec i lepiej sie poklocic, niz przyznac mi racje. nie ma ulg dla ciezarnych 😞
oprocz tego caly dom na glowie 😞 😞
juz wiecej nie marudze. zmykam. do jutra, moze uda mi sie w ciagu dnia was odwiedzic 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny ale tu dzisiaj cisza jak makiem zasiał 🙂Monisiu dziekuję za propozycję ale do Austrii paczka szła by długo i jest drogo a zresztą dzisiaj mam się juz lepiej gardło mniej boli płukam wodą z sola i wodą utleniona i jest ulga dobrze że nie dostałam gorączki bo ja zawsze przy anginie mam 40 stopni a to by była juz masakra. Leżę sobie i odpoczywam mam nadzieję że wszystko przejdzie 🙂

• Mamusia
ja tez lecze gardełko u mnie to tylko zapalenie ale ty sie kuruj zeby nie wystapiła goraczka albo jeszcez inne cholerstwo 😉
nie wiem czy przez to ze wczoraj pozarlam sie z facetem czy to od ciazy ale strasznie boli mnie glowa i czuje sie jakby nudnosci mialy powrócic a dawno się skonczyly, tak mi żle na żołądku że nie wyrobie zaraz.. 🤢

• Mamusia
oj to też nieciekawie do łóżka kochana i leżeć ból głowy powinien przejść po drzemce na to ze źle na żołądku pomoga 2 paluszki czasami męczyło mnie cały dzień i juz nie wyrabiałam a magiczne paluszki rach ciach pozbyły sie złego i wszystko przechodziło 🙂a tak po za tym może Ci byc niedobrze z nerwów skurcze żołądka niestety też się tak obiawiają 🤨

• Mamusia
u mnie tu juz dobre rady cioc i wujków co to mi wolno czego nie i tak stwierdzilam ze gdybym ich słuchala to nic bym nie mogla jesc 😁 najwieksza zmora to to zeby dzidzia zdrowiutka sie urodzila;] bo facet to niby jest ale on tak nie potrafi sie tym przejmowac jak my, w koncu to my nosimy przez 9 miesiecy takiego maluszka pod serduszkiem;]

• Mamusia
hej Kochane nie nadrobie wszystkiego 😞przeczytałam tylko 6stron widze Julia nowa mamusia 🙂jest nas coraz wiecej i zaczynam sie głubic w imionach i ogólnie ale wybaczcie 🙂ja podobnie jak wy jakby zamiast brzuszka z mina która zaraz wybuchnie chodze 😞nawet na dzieciach niezostawiam suchej nitki....tak mnie nerwy zrzeraja i poco mi to?????co do jedzenia to wsuwam jak smieciarka wszystko co popadnie,słone ostre słodkie kwasne,jak leci i co akurat se zrobie ,lub czym akurat poczestuja 🙂 🙂teraz zajadam jabłuszko grzane w mikrofali 🙂miodzio 🙂 🙂czy Monisia sie odzywała???Gosiu pierwsze słysze ze na angine daja antybiotyk???mi ani moim dziecia niedawali????jak sie masz lepiej??

• Mamusia
hej Emilko w końcu się odezwałaś 🙂mamy 2 nowe mamusie Jule i Basię mamusię lenki która ma 6 miesiecy 🙂o widzę że wszystkim hormony buzuja i nerwy sie odzywają mój mąż jest w delegacji do końca tygodnia to nie mam sie z kim pokłócic 😁 😁 😁 😁