Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a wiecie ze przytyłam tylko 400gram 🙂 a ja myslałam ze juz waga słoniowa hi hi 🙂waze 54 i pół....lekarz powiedział ze ok nie mam czym martwic i ze to nawet dobrze ze nieprzybiera,m az tak duzo czyli moja dieta chyba ok 🙂teraz sie zacznie na sama mysl wiosennych i letnich owoców i warzyw slinka mi leci 🙂 🙂na jesien urodzimy zima schowamy sie w korzuchy i na pszyszłe lato bedziemy laski miss hi hi 🙂

• Mamusia
smacznego Gosiu 🙂ja jeszcze czekam 🙂cos sie spoznia moj luby...moze niesie mi to w tonach ha ha 🙂bardzo sie zmartwił i przejał wynikami i juz zaczyna mnie draznic bo obchodzi sie ze mna jak z jajkiem a ja niechce litosci juz mi zrobiła zakazy i nakazy i powiem wamn ze jest wiecej zakazów...

WIDZĘ ŻE MASZ EMILKO POZYTYWNE MYŚLI 🙂 SUPER TAK TRZYMAJ KOCHANA BO NALEŻY SIĘ TOBIE TERAZ WSZYSTKO CO POZYTYWNE 🙂 GOSI RÓWNIEŻ BO WAS LOS WYDAŁ NA CIĘŻKĄ PRÓBĘ 😉 BUZIAKI DLA WAS KOCHANE "GRUDNIÓWECZKI" 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
no mnie tez juz kregosłup nawala zaraz sie połoze...dzisiaj lekarza zapytałam sie o sex 🙂bo jakos od 2dni mnie bierze jak jakas dziewica orleanska...spoko nie ma problemu jezeli nic sie złego niedzieje to jak najbardziej pozwolił 🙂wiec dzisiejsza noc bedzie bardzo pikantna 🙂

• Mamusia
dziekuje Martusia coraz lepiej dzisiaj to grzała na rowerze 🙂ja mam to samo z komunikacja miejska aniedaj Bóg nawet w samochodzie jak stoi w korku...dzis wyjatkowo dałam rade dwa przystanki podjechac autobusem 🙂