Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzieki Gosiu tylko blada jestem jak przescieradło nad tym tez musze popracowac 🙂wazne ze dobrze sie czuje te słonko wiossenne góruje nad moimi hormonami 🙂oby jutro tez tak ładnie było to pojde do ogrodu pielegnowac cos posadzic 🙂uwielbiam takie klimaty 🙂kocham nature 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a wasze brzusie tez słodziachne 🙂buty kupiłam malucha takie adidaski na podwórko bo biegali jeszcze w zimowych 😞 jakby nie było 5dni temu snieg lezał 🙂a sobie tez takie wygodne kupiłam oczywiscie nikomu sie niepodobaja bo pomaranczowe...pchi do ogrodu moga byc 🙂

• Mamusia
no i gratuluje u Ciebie tez 12stka 🙂a ja zaywazyłam ze tu na forum zmienia mi sie co czwartek a w suwaczku co niedziele i ja tez tak liczeco niedziele 🙂a co z Monisia??zamilkła??Marta nasza nowa mamusia tez Daria jest wtedy kiedy mnie nie ma...Dorcia zamilkła i napewno o którejs zapomniałam przepraszam 🙂

• Mamusia
oklaska zapomniałam ci dac na 12 tydzień ale już się poprawiam i leciiiiiii:laugh: no dziewczyny coś zamilkły ale pewnie korzystają z pierwszych dni wiosny i na spacerki chodza a Monisia może dalej się kuruje 🙂 Fajowo że zakupy sie udały a dla maluszka masz już coś?

• Mamusia
szczerze dostałam juz w zeszłym miesiacu ciuszki ale zaraz szybko oddałam nastepnej kumpeli bo za tydzien rodzi na99procent dziewczynke 🙂niechce narazie nawet zbierac poczekam do pierwszych ruchów i jak bede wiedziała ze to juz ten czas to zaczne odwiedzac kolezanki które zaoferowały ciucholand w pełnym słowa tego znaczeniu 🙂 🙂jak dla mnie zzawczesnie jeszcze...jak lekarz powiedział ze widzimy sie 22kwietnia i ja policzyłam sobie w myslach ze to bedzie16 17tc to jak juz wysoko i dzidzia byc moze juz kopniaka strzeli???tak sie boje Gosiu własnie teraz tych 4tyg...ale musi byc dobrze innej opcji nie ma 🙂

• Mamusia
😘 ja dzisiaj robiłam porządek w szafkach i mam 3 reklamówki wiec nic nie kupuje a narazie rzeczy leżą schowane głęboko w szafie i nawet ich nie ruszam.Ja mam wizytę 27 kwietnia tylko najpierw muszę znaleśc ten cholerny szpital nie wiem czy czytałaś jakie mam jajca ze szpitalem 🙂

• Mamusia
udało mi sie odczytac...hmmm no Gosiu nie masz za ciekawie z tymi szpitalami i ze juz oni wymagaja Twojego wyboru jak dobrze zrozumiałam i te podrze do tych szpitali masakra....to prawie jak samolotem do Polski szybciej znajdziesz 🙂a tak juz bez zartów to zycze Ci samych pozytywów w szukaniu i decyzji juz puszczam fermonki i dobre wibracje Kochana 🙂

• Mamusia
dziekuję za pozytywną energię mam nadzieję że szybko uda mi się coś znaleśc bo jak nie to powybijam te tureckie krowy:laugh: :laugh: :laugh: nie jestem rasistką ale one jak małpy wyglądają z 8 dzieci przy sobie i kolejnym wielkim brzuchem:laugh: a tak na poważnie to masakra tutaj jest z tymi szpitalami 🙂

GOSIU BĘDĄC W AUSTRII TO SAMA BYM WYSTRZELAŁ TEN TURECKI NARÓD 😠 WIEM O CZYM MÓWISZ 😉 ALE JAK OD KOBIET TURECKICH ŚMIERDZI 🤔 ONI MAJA TAKĄ RELIGIĘ ŻE JAK TURCZYNKA MA OKRES TO NIE MOŻE SIĘ MYĆ 🤢 TO SOBIE WYOBRAŹCIE CO TO ZA SMRÓD 🤢

• Mamusia
tych Turków to wszedzie pełno 😞ja dzis wsunełam ogórkowa nie bede rozpisywac ile talerzy.....prawie cały gar wszamałam 🙂 🙂 🙂biednym moim dzieciom po talerzu zostawiłam taka by ła pyszna...tesciowa gotowała 🙂

• Mamusia
az mi sie ogórkowa odbija...to jak te kobiety same z soba wytrzymuja???masakra i jeszcze reszte społecznosci w to wciagaja...Gosia pakuj sie i na lato do Polski dawaj 🙂 🙂jakby co pojedziemy gdzies pod namiot hi hi 🙂uciekaj z tamtad 🙂

SORKI ŻE TO NAPISAŁAM ALE TAK JEST I JA MIAŁAM Z TAKĄ JEDNĄ DO CZYNIENIA 😉 JEJKU JAK OD NIEJ JEBAŁO 🤔 SORKI ZA SŁOWA ALE NIE ZNAM JUŻ GORSZEGO ABY TO OKREŚLIĆ :laugh: :laugh: PSUJĄCE SIĘ SUROWE MIĘSO TO PRZY TYM PERFUMY :laugh: :laugh: :laugh:
OJ JA TEZ DAWNO NIE MIAŁA OGÓRKOWEJ 😁 JUTRO MUSZĘ UGOTOWAĆ :P :P :P

• Mamusia
bo moja sasiadka urodziła 25stycznia i karmi małego a je wszystko to jej drugi dzidzius pierwszego synka karmiła2ipół roku metoda prób i błedów dla tego przy tym drugim jedzie ostro aon jak narazie zadnej kolki ani wzdec nic cud karmienia piersia 🙂