Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
właśnie wróciłam od lekarza fasolka rośnie nawet widzę jaka jest różnica w zdjęciach usg i ma się dobrze 🙂 jezu jak się cieszę w końcu mam wyliczony termin Emilko teraz coś dla Ciebie 10.10.2010 normalnie nawet w tym samym dniu zaszłyśmy w ciążę 🤪 🤪 🤪 :laugh: :laugh: :laugh: ostatnio mi źle powiedział bo w karcie było 8 tydzień a mnie powiedział ze 9 i dlatego tak się zdziwiłam strasznie. Teraz w przyszłym tygodniu muszę wybrac szpital do porodu i muszę zgłosic się na badanie prenatalne następna wizyta u lekarza 27 kwietnia.A i w końcu mam kartę ciąży 🙂

• Mamusia
to super teraz jestem ciekawa która z nas dotrzyma terminu he he 🙂jest mi jeszcze bardziej przyjemniej i tak sie ciesze Gosiu...a moze ty moja rodzina jestes 7woda po kisielu hi hi 🙂 🙂ja texz juz chce taka sliczna fotke 🙂no to dałysmy czadu cos mi mówi ze ta Bozia Nas kocha i i se zart z NAs stroi troiszke 🙂 🙂ale mi humorek poprawiłas...jupi jupi yeee

• Mamusia
i jestem ciekawa wtedy ile moja fasolcia ma??no nie usiedze juz bym robiła usg 🙂hej Monia to dobrze ze juz troszke lepiej kuruj dalej i niestresój bo fasolci szkodzi...pamietaj ze masz pod serduszkiem szczescie któremu niewolno sie nerwowac 🙂 🙂a co z Nasza Daria??długo cosik nie klikneła??

• Mamusia
Monia znajac zycie rzadko dzieci rodza sie w wyznaczonym terminie 🙂bo moze byc tak ze sie zamienimy datami 🙂teraz najwazniejsze dla mnie sa te dwa tygodnie..tak bardzo chce by było wszystko ok...boje sie tej 13stki pechowa dla nas w tym roku jest 😞..postaram sie o tym tak nie myslec....bo niepotrzebnie sie stresowac na zapas...

• Mamusia
Gosiu tak by było gdyby nie to ze u mojego gina w gabinecie jest sprzet zepsuty i musze zrobic w swoim interesie prywatnie a jak tak juz zrobie to odrazu z wizyta za 120zł da mi usg3d i płytke na pamiatke oraz rzuci okiem ti i tam 🙂a powiedz czy na wizycie miałas badanie ginekologiczne??od kiedy teraz lekarze juz nie kaza siadac na fotel??

• Mamusia
jejciu tak mi sie z Wami fajno pisze i zeby niewykrakac cos odmulił kopm sie ani razu nie zacial?? 🙂za niedługo smigam po Przemka do szkoły..a Kamilek jak sobie radzi w szkole za granica Gosiu??chodzi do Polskiej szkoły??tam chyba klasy sa inaczej liczone niz u nas??bo mój Przemek poszedł do zerówki jako 5latek czyli rok wczesniej...

• Mamusia
W moim życiu pechowa jest 15 zawsze 15 coś się dzieje od ładnych paru lat...ciąży na mnie fatum, cokolwiek zrobię coś nie miłego mnie spotyka.

A co do 13 to moja najszczęśliwsza liczba pod słońcem a 13 piątek to już całkiem zawsze ogromne szczęście 🙂 żałuje, że dzień porodu to nie piątek 13-tego pewnie wyskoczyło by maleństwo bez żadnego bólu...

"- Już po wszystkim, Pani Moniko.
- Jak to możliwe ??? Nie wiem kiedy zaczeliśmy 🙂"

• Mamusia
wiesz tu jest całkiem inaczej jak byłam w ciąży z Damiankiem to byłam badana raz jak lekarz stwierdził ciążę a później tylko usg bez badania wewnętrznego. Teraz też badał mnie na tamtej wizycie a dzisiaj tylko usg dowcipne i tyle a jak pójdę do szpitala to jest to samo usg prenatalne i do widzenia tutaj przez całą ciąże nie badają jak jest wszystko ok tylko zobaczy czy nie ma rozwarcia i koniec 🤔

• Mamusia
acha no ja jestem ciekawa tego usg 3d czy robi sie przez brzuszek czy dowcipnie?? 🙂Moniko dla mnie 13 nigdy nie była jaks tam pechowa zawsze sie smiałam jak ludzie wierza w pecha 13piatek 🙂ale w tym roku niestety nie moge tego powiedziec choc staran sie nieprywiazywac do tego wagi 🙂Monia kiedy masz teraz wizyte?/kontaktowałas sie z ginem co do twojego przeziebienia??

• Mamusia
umnie w karcie jest napisane ze ja wieloródka jestem i mam spulchnina i w normie szyjke macicy czyli dobrze 🙂no to Kamilek ma dobry start w zyciu bedzie znał dwa jezyki 🙂a Polskiego tam ucza??czy Ty go w domciu szlifujesz?? 🙂