Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia dziewczyny na innych forach pisalay ze to wlasnie nie zawsze dziala niestety a ja sie poryckalam w poniedzialek cyz we wtorek i dzis chyba tez cos zadzialam bo co tak bezczynnie bede lezec jak moze akurat mi pomoze 😁 a jak mam do wyboru przysiady, podlogi i okna to wole ta przyjemniejsza strona 😁

• Mamusia
no conajmnie 4 podobno ale zalezy od kobiety indywidualnie a potem to pewnie na poczatku bedzie strach jak cholera jak tak gadlam z moim to jest z deka zalamany bo mu juz zastrzeglam ze jak zaczne miesiaczkowac to bez gumki ani rusz bo ja tabletek nie bede mogla brac jak bede karmic 😁 a my zawsze bez niczego wiec moj jest lekko zalamany 😁 😁

• Mamusia
ahaaa no fajnie fajnie ja sie rozeznam po porodzie co moglabym ja ewentualnie brac bo wizja gumek tez mnie lekko demotywuje :/ a na laktacje to wiem ze u nas sa herbatki a czy tablety nie wiem
Wiem ze strasznie mi sie nie chce a musze isc sie brac za obiad potem jakis prychol by sie przydal 🙂 a mlody jak cala noc szalal tak o 9 jak sie obudzilam byul cicho az do wpooldo dziesiatej i od tej godz znow sie wygina caly czas z malymi przerwami wiec chyba natrazie u mnie na porod sie nie zapowiada 🤔

no kochana - jakoś muszę zastąpić sobie Wasze cudowne towarzystwo 😁 '
a właśnie powoli nadrabiam co tam naklikałyście bo mam jeszcze chwilkę 😉 czytałam na listopadzie że córa Magdy chora.. biedaczka się namęczy:/
A ja chyba skompletowałam te wstrętne papiery 😁 zobaczymy co mi jutro w kwesturze powiedzą;p

• Mamusia
GoGr napisał(a):
no kochana - jakoś muszę zastąpić sobie Wasze cudowne towarzystwo 😁 '
a właśnie powoli nadrabiam co tam naklikałyście bo mam jeszcze chwilkę 😉 czytałam na listopadzie że córa Magdy chora.. biedaczka się namęczy:/
A ja chyba skompletowałam te wstrętne papiery 😁 zobaczymy co mi jutro w kwesturze powiedzą;p

too super że sie udało skompletowac a tak sie martwiłąs na zapas 🙂