Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc panikary 😁 wszystko ok ja wlasnie wlaczylam brzuszka bo dzis postanowilam zjesc sniadanie w wyrku bo zrobilam sobie pyszniastego omleta i niewygodnie mi z nim przy biurku 😜
A wczoraj mezo opanowal kompa bo kupilo dziecko gpsa i dostalo go w koncu wczoraj do reki i normalnie oszalal siedzial w necie i obczajaal wszyustko co moze do niego wcisnac 😁hehehe

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
czesc panikary 😁 wszystko ok ja wlasnie wlaczylam brzuszka bo dzis postanowilam zjesc sniadanie w wyrku bo zrobilam sobie pyszniastego omleta i niewygodnie mi z nim przy biurku 😜
A wczoraj mezo opanowal kompa bo kupilo dziecko gpsa i dostalo go w koncu wczoraj do reki i normalnie oszalal siedzial w necie i obczajaal wszyustko co moze do niego wcisnac 😁hehehe

I tak masz wpierdulll 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
tytyty masz wpierdol 😠 😠 😠 😠 my tu juz sie stresujemy ze męczysz sie w bólach a ty omlety zajadasz 😠

kurw... a my glodne i zestresowane,nawet przełknąć nic nie potrafimy,bo łączymy sie juz w bólach z Martą naszą Fionka,a ta obżera sie w łóżeczku

• Mamusia
😁 😁 😁 pipki moje kochane rzeciez jakby cos sie dzialo to bym napisala im sorry bijta moze cos nie ruszy w koncu 🙂 a wczoraj juz nie weszlam bo wzielam sie za obiad, umylam okna, potem moj wrocil i zaczelismy sie zbierac za szukaniem tej dechy do prasoiwanai i jak sie malowalam w lazience to gaz mi sie zaczal ulatniac z piecyka notabene KUPIONJNEGO MIESIAC TEMU ZA 1500 tysiaca do cholery wiec godzine czekalam na kogos z serwisu przyjechali cos tam posmarowali i jest okej ale ja sie tak gazu panicznie boje ze mysllam ze urodze ze strachu heheh a potem pojechalismy n te zakupy i moj koniecznie chcial tego cholernego gpsa sprawdzic to pojechalismy do moich rodzicow na wioske i tak zeszlo do wieczora

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
😁 😁 😁 pipki moje kochane rzeciez jakby cos sie dzialo to bym napisala im sorry bijta moze cos nie ruszy w koncu 🙂 a wczoraj juz nie weszlam bo wzielam sie za obiad, umylam okna, potem moj wrocil i zaczelismy sie zbierac za szukaniem tej dechy do prasoiwanai i jak sie malowalam w lazience to gaz mi sie zaczal ulatniac z piecyka notabene KUPIONJNEGO MIESIAC TEMU ZA 1500 tysiaca do cholery wiec godzine czekalam na kogos z serwisu przyjechali cos tam posmarowali i jest okej ale ja sie tak gazu panicznie boje ze mysllam ze urodze ze strachu heheh a potem pojechalismy n te zakupy i moj koniecznie chcial tego cholernego gpsa sprawdzic to pojechalismy do moich rodzicow na wioske i tak zeszlo do wieczora

Nawet Ci nie pomoże rosołek od mamy i tak masz WPIERDUL hehe

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
Hehe, wszystkie zestresowane co się z Martą dzieje, a ona sobie dogadza od rana 😜

Madziu nie wiem, czemu mnie podbrzusze bolało, na razie przeszło, a mała szaleje więc się nie martwię 🙂

Palulinko,to normale nie martw sie masz tu link fajna stronkahttp://porady-poloznej.pl/category/2-rozwoj-ciazy/

• Mamusia
Paula a tak na okres cie boli podbrzusze?? Bo mnie tak boli praktycznie pare razy dziennie po chwile i przechodzi to sa chyba wlasnie te skurcze przepowiadajace wiec moim zdaniem nie masz co sie martwic a tu ktoras o swedzeniu skory pisala to mnie swedzi ale mi sie az pare strupkow zrobilo teraz odpukac ju jest to mniejsze i jakby powoli zanika ale miala stracha bo sie naczytalm ze to moze sie ujam=wnic jakas cholestaza ciazowa jak tak swwedzi