Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jula napisał(a):
a jednak podziałało powkurwiac sie troche.. poszukal podzwonil i przynajmniej juz wie co i jak a tak to niee cos tam kurwa gupie wykrety... teraz bede u niego siedziała to go wezme za dupe do gory i bedzie musial sie sprezyc 😁

Julito jak nie rykniesz tak że sąsiedzi usłyszą to do nich nie dotrze wiem to po swoim ja też muszę wydrzec ryjka zeby dotarło do tej pustej łepetyny 🙂 Mój mi ostatnio wyjątkowo działą na nerwy i jak mi nie bedzie pomagał jak mały sie urodzi jak piznę w łeb to chyba ubije normalnie nie ręczę za siebie bo jak słownie nie dociera to może czynem zadziała 😮

• Mamusia
jula napisał(a):
dokladnie u mnie tak samo czasem mam ochote tak go piznac w leb ale nie potrafie sie na niego dasac takie ma cos w sobie ze chocby nie wiem co zrobil to zaraz naprawi sytuacje nie wiem jak mu sie to udaje ale czasem nawyzywac trzeba hehe

ja tez nie potrafie sie dąsać ale jestem złośliwa dzisiaj mu obiadu nie dałam 😜to znaczy sam sobie musiał wstać i nabrać a raz z nim taką wojne prowadziałam że 2 tygodnie jadł fast foody bo gotowałam tylko dla siebie ależ jestem wredna ale cóż jak on mnie tak ja jemu ☺️i tak Go kocham ☺️

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
kurde odpuszcze sbie dzisiaj cmentarz leje strasznie zimno i jeszcze mnie coś dopadnie może jutro będzie ładniej to pojade bo dzisiaj nawet nosa sie za okno nie chce wystawic 😞

u nas tez od wczoraj solidna juz ta jesien.. masz racje nie wylaz ani na krok ja nie wylazilam a i tak mnie dopadlo chorubsko dobrze ze juz gardlo nie boli i temperatury nie ma bo bym umarla a to co moge brac czyli te bioparoxy i jakies sole do nosa to oczywiscie zostawilam u mojego w domu i teraz musze sie meczyc do wtorku

• Mamusia
no to napisze krótko jeszcze KTO SIE LUBI TEN SIE CZUBI 😁 no nie wyłaże bo nie uśmiecha mi sie na poród być chorą 😞 oj Julitko kładz sie kochana bo ty lezeć musisz ja ide gary umyć i zagram w monopoly z Kamilkiem bo mnie maltretuje 🙂 i pamiętaj wydrzyj sie pożadnie to dotrze do główki Twojego mężczyzny 🙂

heeej 😉 wpadłam się odmeldować;p NIe miałam czasu do tej pory wpaść..
Po weselu nawet spoko 😉 wprawdzie Kuba zafundował mi "ciekawą" noc z piątku na sobotę i w związku z tym wytrzymałam tylko do 2 ale było ok 😉 No.. niestety z tańczenia nici.. mały tak bombardował, że ledwo się poruszałam;p Ale przynajmniej posiedzieliśmy ze znajomymi i wreszcie się najadłam 😁 Jak nigdy na weselach nie jem tak tym razem nie odpuściłam;p;p

A żebyście wiedziały jaką Kub miał zabawę 😁 ten to będzie imprezowy chłopak;p

A Wy jak tam? Urodziła któraś?? 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Ooo kisiel to też bym wszamała;D ale miejsca od wczoraj nie mam;p;p
A mnie łęb boli jakbym kaca miała.. a to mój przecież pił a nie ja 😁

no nigdy nie wiadomo czy w soczku jakiegoś alkoholu nie było to teraz Cie męczy 😉 a jak pupcia Kubusia wygoiła sie?

Pupcia super 😉 ta maść co Magda o niej pisała genialna jest! W nocy mu ze 2 razy zmieniłam pieluchę i posmarowałam i rano był jak nowo narodzony 😉 NIe bolało i chyba zaczaił, że maść pomogła bo do pupci sobie ją przykładał;p;p
Przegłodziłam go trochę, żeby biegunka przeszła i poskutkowało bo całe wesele jak był z nami nie zaskoczył mnie żadną kupką 😉

Gosia u mnie młody też od wczoraj tak daje, że maskra.. śmiali się ze mnie ale normalnie podskakiwałam na krześle tak bolało... żebra, brzuch i jakby szyjka kłuła...
I dzisiaj to samo... spałam pół dnia i dalej mi się chce.. no ale się nie da;p jeden i drugi nie pozwoli;p