Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Goscha przepr5aszam ale pieczonki zjedzone były cholernie pyszne 😁 😁 a ten zapach uuuuummmmmmmmm a teraz uciekam bede potem 😁

a ta to jak zwykle wpadnie sie pochawli i spada osz ty poczestowac nas mialas 😜 😜 😁 😁 😁

• Mamusia
wiem wlasnie czytalam 😁 😁 wiesz niech jej zdrowo rosnie wiadomo ale i tak mu szczerze wspolczuje imienia w przyszlosci 😁 bo jabym cyba psa Cedric nie nazwaa tak szczerze ale kij nie moje malpki nie moj cyrk heheh
a czuje sie w miare tylko dzis chwile polazilismy i troche mnie w krzyzu jebie 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
wiem wlasnie czytalam 😁 😁 wiesz niech jej zdrowo rosnie wiadomo ale i tak mu szczerze wspolczuje imienia w przyszlosci 😁 bo jabym cyba psa Cedric nie nazwaa tak szczerze ale kij nie moje malpki nie moj cyrk heheh
a czuje sie w miare tylko dzis chwile polazilismy i troche mnie w krzyzu jebie 😁 😁 😁 😁

🤪 🤪 bo ja zdechne w sumie nie bede jej tam obgadywac bo mnie ona tam ani nie parzy ani nie ziebi grunt to zeby maly jej sie dobrze wychowywał ale moja siostra jak jej opowiadałam o nas czasem to tak sie na ta dziewczyne uczulila ze masakra 😁 a w krzyzu tez mnie cos lupie z reszta nie pamietam juz kiedy nie lupalo jak skamielina sie czuje 😁 😁 a dzis tez skurcze mnie przywitały tak w srodku dnia

co do tych pieczonek to wiem tylko ze miala Madziula Gosi zostawic ale wszystko sama zjadła 😁

• Mamusia
Magda ale ci nakopie do duszy jak wrócisz jak tak możesz drażnić rozdrażniona koleżankę 😠 😁 😁 😁
Julitko super że gorączka spadła ja własnie prawie całą chałpkę wysprzątałam na cacy łacznie z myciem podłóg a teraz robie sobie herbaty z cytrynką bo mnie suszy 🙂 jutro moja mama przyjeżadza hurra 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
😁 😁noo ale co to sa te pieczonki heheh a co do moniki to moj zobaczyl tylko jak to zdjecie z diablem wstawila i jak napisala ze moze nazwie syna Lestat a jak sie zapytalam skad to imie to o jakims wampirze zaczela gadac i wtedy stwierdzil ze ta mloda jest trzepnieta 😁 i mnie tez tacy ludzie ani ziebia ani grzeja tylko niech sobie zyja gdzies obok ja z nimi nie chce miec nic wspolnego mi wystrczycie wy w miare normalne babole 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
a co do małego Moniki to chyba zdanie zmieniłą bo w opisie jest galeria Michała 🙂

moze dotarlo do niej ze Cedrik to niezbyt ladne imie tak jak to moja siostra olreśliła "cedzik" 😁 😁 no ale wolny kraj kazy nazywa jak chce 🙂

łee Gocha to teraz musisz z malym sam na sam pogadac i jakos sie dogadac 🙂

• Mamusia
czesc gosiulko kochana 😘
Jula ja mylam okna, podlogi a potem jeszcze po sklepie lazilam godzine i po wertepach jezdzilam do rodzicow na wioske i spowrotem co prawda 10 km w jedna strone ale jednak i nic tylko mnie pipka bolala 😁 moj chyba tez razej nie bedzie chcial wyjsc przed czassem i boje sie ze wogole nie bedzie terminowy ale pozyjemy zobaczymy

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
czesc gosiulko kochana 😘
Jula ja mylam okna, podlogi a potem jeszcze po sklepie lazilam godzine i po wertepach jezdzilam do rodzicow na wioske i spowrotem co prawda 10 km w jedna strone ale jednak i nic tylko mnie pipka bolala 😁 moj chyba tez razej nie bedzie chcial wyjsc przed czassem i boje sie ze wogole nie bedzie terminowy ale pozyjemy zobaczymy

o masakra 😲 ja wczoraj bylam na dworze pranie rozwiesic bo w miare ladne pogoda byla i jak wrocilam to takie skurcze mialam ze przez 15 minut lezałam i wylam tak bolało 😠 ... moze sie ktoras zamieni z chcecia oddam bo ja to nie umiem bezczynnie siedziec i mimo ze lekarz karze lezec to moze i poleze ale nie dlugo bo nie uleze 😁

• Mamusia
ehh tez bym tak chciala albo chociaz zeby mniej bolało a zeby na plecach sobie polezec to moge zapomniec bo zaraz sie stawia od tego lezenia na lewym boku splaszcze sie chyba 😁 wklesnie mi twarz z jednej strony 🤪 😁
a wasz maly tez taki wygodny ze jak lezycie to nie da spokoju poki nie podlozycie poduszki pod brzuch? bo moj wije sie jak oszalały a tylko poduche poczuje i juz mu lzej 😁 😁