Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja robie pizze domową Madziu podeślij no tych pieczonek bo mi jęzor zwisa na samą myśł o tych pysznosciach ☺️ JUlitko ty sie nami nie przejmuj nasze brzdące tez muszą wyjśc i nie ma innej opcji tak wiec ściskaj nogi do nastepnego tygodnia i zasówaj na porodówkę 😜

• Mamusia
maluda napisał(a):
hej babolki
Mialam przesraną nocke,rzygalam nie wiem czym,męczylam sie do 2.30.Moje cialo jak widzi lożko,to juz ma dość.Ale dziś kurde spalam do 15 tej,bylam wymęczona i bzruch bolal chyba z naderwania 😞 😞

biedactwo 😞 Maludziu moze organizm sie szykuje do godziny 0 ja tez wymiotowałam przed porodem ☺️

• Mamusia
maluda napisał(a):
Juz przeklinam ten stan,bo jak mialam rodzić chlopakow,to przyszly bole i do szpitala heja,a nie tam jakies sranie w banie skórcze od trzech miesięcy fuj

ja miałam tak samo wzieły mnie skurcze zwymiotowałam i poszłam rodzic a teraz tez skurcze plecy bolą ech 🥴 Monika urodziła 20 września 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
Juz przeklinam ten stan,bo jak mialam rodzić chlopakow,to przyszly bole i do szpitala heja,a nie tam jakies sranie w banie skórcze od trzech miesięcy fuj

ja miałam tak samo wzieły mnie skurcze zwymiotowałam i poszłam rodzic a teraz tez skurcze plecy bolą ech 🥴 Monika urodziła 20 września 🙂

Ta nasza Monika??

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):

Ta nasza Monika??

tak nasza Monika co od nas odeszła

• Mamusia
maluda napisał(a):
terz ma syneczka??Dala Ci znac? A to ciotki byly za mną i co na tyl kolejki ide 😁 😁

AGA Z GRUDNIÓWEK NAM NAPISAŁA BO MA JĄ W ZNAJOMYCH NA NASZEJ KLASIE 🙂 NO PAŹDZIERNIK SIE WYKLUWA OD KONCA WSZYSTKIE CO MIAŁY TERMIN W POŁOWIE SĄ MAMUSIAMI A MY CHODZIMY DALEJ I GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
hehe ja wiem dokladnie,ze mnie sie popieprzylo ale bylam pewna,ze we wrzesniu urodze na 100 %,no jeszcze troche czasu zostalo ale malutkooo

e maludxiu na pewno kiedys urodzimy innej opcji nie ma 😜 co najwyzej na koniec października 😲

albo przelecimy na GRUDZIEŃ
Nie ja wogole nie wierzylam,ze tak dlugo wytrwam,to teraz są jakieś jaja.Juz w domu powiedzieli,ze woleliby placz dziecka niz moje zrzędzenie 😁 😁

• Mamusia
babolki dobra wiadomosc tempka spadła jednak dobrze polezec bez stresu i pic cherbatke z cytrynka mam juz apap to w razie czego bede sie wspomagac 🙂 jupi 🙂

Ah no i nie martwcie sie napewno urodzicie wkrótce 🙂 ciąza to nie wyscig dwie z nas musialy sie rozpakowac wczesniej bo ich maluszki tego wymagały a Marta z Moniką nas po prostu zaskoczyly, pocieszajacy fakt ze mojego powstrzymalismy hehe 😁 🙂 wiec ja sie postaram was narazie nie wyprzedzic 😉 a po 37 tygodniu tak jak mowi moj gin niech sie dzieje co chce 😁 🙃
Glowa do gory Gosia 🙂 waszym maluchom widocznie dobrze u was w brzuszku 🙂 a jak nie to moze jakies wieszanie firanek mycie okien czy czyszczenie fug was wspomoze 😜 😜
damy rade 😎