Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

sweety napisał(a):
GoGr napisał(a):
Przykładaj przykładaj 😉 w końcu polubi 😁
Mój jak jeszcze cycał to właściwie nic innego robić nie chciał 😁 cały dzień potrafił przewisieć na cycu i wpierniczać;p;p

ale mi sie pokarm nie zwiekszal maly nie wypijalam nawet jednej piersi i za duzo stracil na wadze jakby sie to nie zmienilo to poszedl by jutro do szpitala wiec zdecydowalismy wszyscy ze odstawimy go od cyca teraz je bez problemu caly dzien i waga idzie do gory spowrotem

No w sumie wiadomo, że trzeba zawsze wybrać mniejsze zło 😉 Jeśli mały z butlą się przyjaźni a z cycem nie to lepiej mu butlę dać 😉

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej mamuśki! 😉
Ja też mocno kciuki ściskam 🙂 Mam nadzieję, że jak wrócę z miasta i wejdę na forum to już jakieś info, że rodzisz będzie 😁

Pilar a Ty jak tam?
Ciekawe co z Julą.. w końcu zapewniała, że do 15 urodzi 😁 ma ktoś z nią kontakt?? 😉

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂
Madziu termin mam za dwa tygodnie, ale we wtorek byliśmy u lekarza i mała miała już tak nisko główke, że lekarz nie mógł jej pomierzyć. Kolejna wizytę mam 26.10 ale lekarz powiedział, że wątpi żebyśmy się wtedy spotkali 🙂 więc codziennie rano wstaje z myślą 'a może dzisiaj' 😜 😁

• Mamusia
Wróciłam kochane DZIEKUJĘ ZA TRZYMANIE KCIUKÓW a więc jakieś tam skurcze na ktg wychodzą a ja ich wogóle nie czuję połozna Polka zaserwowała mi jakieś homeopatyczne granulki po których podobno powinno ruszyć zalecenia ciepły prysznic i przyjemny seks z mężem 😁 😁 😁 jak nie ruszy to kolejne ktg w niedziele 😠 no nic mam nadzieję że po tych granulkach mnie ruszy 🤨

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
Będzie dobrze Gosiu 🙂 Tak czy inaczej, najpóźniej za 6 dni będziesz miała swojego maluszka przy sobie 🙂
A u nas seks ma odwrotne działanie 😜 jak przed boli mnie brzuch i twardnieje, tak po wszystkie dolegliwości mi przechodzą 😜 😁

kochana wypróbuje tylko mój mąż sie boi i tu jest problem 😞no ale moze granulki podziałają mam taką nadzieję 🙂

• Mamusia
dziewczyny taka rada nie wiem czy wiecie że żeby wywołać poród przez seks nie chodzi to żeby się kochać tylko o sperme ona wywołuje poród 🙂 bo znajduje się w niej jakiś czynnik wywołujący skurcze i akcje porodową 😁

Gosia2301 spróbuj argumentów że szybciej maluszka zobaczy 🙂

• Mamusia
zuziek napisał(a):
dziewczyny taka rada nie wiem czy wiecie że żeby wywołać poród przez seks nie chodzi to żeby się kochać tylko o sperme ona wywołuje poród 🙂 bo znajduje się w niej jakiś czynnik wywołujący skurcze i akcje porodową 😁

Gosia2301 spróbuj argumentów że szybciej maluszka zobaczy 🙂

no wiem własnie mnie uświadomiła położna że jak wywołuja poród dostajesz globulkę która zawiera dokładnie takie składniki jak sperma męska 😁popołudniu zmusze mojego i koniec 😜 ☺️ 😜