Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
magda123 napisał(a):
zgadzam się z pilar twój mąż aż tak zdolny nie jest żeby po raz czwarty kolejnego faceta zrobić 😜 na pewno ma tam jakieś plemniczki żeńskie w sobie 😁

weźcie mnie nie dobijajcie 😁widocznie on tylko chłopów tam ma ja juz w takie cuda nie wierze 😁a zreszta on mi za kazdym razem mowił ze bedzie syn 😎

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
no tak więc twój ma formy na cegły to pustaka nie zbuduje 😉to lepiej nie zachodz już co byś nie była królewną śnieżką i siedmiu krasnoludków 😁

o własnie dobrze to napisałaś 😁 😁 😁3 porody mi wystarczą na wiecej nie czuję sie gotowa ☺️

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
ale patrz jakie to jest dziwne ja mam brata i siostre Bartek ma siostre ona ma 2 córki a ja samych chłopów 😮 😁

powiem ci tak u mnie w rodzinie jest pół na pół a u mojego męża strony rodzą się same chłopaki mało tego jak zaszłam w ciążę to każdy wiedział ,że będzie chłopak 😎 a tu dziewczynka .Tomek to chodził dumny jak paw i powtarzał ,że wiedział co zrobił 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
a popieprzone jest to wszystko 😁Madziu ide chwile poleżeć bo mnie te plecy bolą i skocze po ziemniaki do sklepu bede koło 14 😘 😘 😘Ty pewnie po Adziulke zaraz idziesz?

idz poleż sobie ja też odpocznę i tak jak napisałaś jadę po Adziulkę 🙂

Pilar i tak na prawdę się nie dowiesz dopóki ich nie będziesz miała 😉 Ja teraz wiem, że mam bóle skurczowe bo już raz to przechodziłam;p ale gdyby nie to to zwyczajnie myślałabym ,ze brzuch mnie boli;p;p albo nawet nie zwróciła na nie uwagi - tak przy Kubku było;p chodziłam, nie wiedziałam co się dzieje ale do głowy mi nie przyszło, że to już skurcze 😁

Gocha dajże już sobie spokój 😉 nie planuj - niech się Adrianek sam rozpakuje 😉 Bo jak widzisz im bardziej chcesz tym bardziej się wycisza...

Siostra by mi odkurzacz zajechała:/ cholera jedna poszła auto odkurzać bez worka(!). Ja ostatnio robiłam to na wodzie (i pewnie dzisiaj też tak zrobię bo się mniej kurzy 😉) i zapomniałam włożyć jej worek a ona nie sprawdziła.. Boże! dobrze, że sobie przypomniałam bo już tak załatwiła filtry, że jeszcze chwila i odkurzacz by umarł;p;p

No a ja umyłam to wstrętne okno na górze... z rusztowania nie skorzystałam tylko powyginałam się jak zwykle.. niestety nie wzięłam pod uwagę, że mam lęk wysokości i że nie odważę się na tym rusztowaniu stanąć;p
Dobra.. to myję okna na dole teraz 😉 czemu one się tak szybko brudzą??? 😞

Pati200 napisał(a):
ja sie dzis zle czuje tak mi słabo gdzies strasznie boli mnie brzuchol i saczy sie coraz bardziej ze mnie 😞

No to może może już niedługo 😁 Macie mi pisać wszystko na kom jak będę w Kielcach!!! bo 3 dni bez neta będę 😞