Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
o to już też doczekać się nie może??

Daria na prawdę ten miesiąc 13 będzie w sam raz 🙂 ja miałam w pazdzierniku i miałam tak piękną pogodę,,że miałam ramiona i plecy odkryte 🙂

Oj nie może nie może 🙂 Mówi że już ma dosyć bo wszystko ją boli ale co ja Ci będę pisać jak sama wiesz jak to już na końcówce ciąży jest 🙂

• Mamusia
...123 napisał(a):
Ja sie upieram nad październikiem no ale moja pra babcia juz mi truła że podobno ludzie z tego miesiaca maja cieżkie życie ... tak jakbym teraz sielanke miała 🤢
ale juz mi wsio ryba czy w sobote czy w tyg w sumie czwartek moze nawet byc

ja miałam w pazdzierniku i czy mam ciężkie życie?? chyba nie 🙂 🙂 a poza tym każdy kto chce wziąć ślub to jest nieważne w jakim miesiącu byle by wam odpowiadał 🙂 🙂 a jeśli chodzi o ślub w tygodniu to bardzo często w Katowicach tak się robi 🙂

• Mamusia
...123 napisał(a):
Ja sie upieram nad październikiem no ale moja pra babcia juz mi truła że podobno ludzie z tego miesiaca maja cieżkie życie ... tak jakbym teraz sielanke miała 🤢
ale juz mi wsio ryba czy w sobote czy w tyg w sumie czwartek moze nawet byc

Tak nie bierz ślubu gdzie nie ma literki r bo nieszczęśliwe życie, ja brałam w lutym jestem szczęśliwa ale też nie mam sielankowego życia 🙂Mój brat miał w październiku i też jest szczęśliwy z żoną a też nie mają sielankwego życia 🙂
Dario daj spokój bierz w październiku jak chcesz a prababcia może sobie pogadać 😜

• Mamusia
ja nad czwartkiem myśle bo ludzie wezmą dwa dni wolnego i długi weekend będą mieć :d
a co do ciezkiego życie jak ktoś ma miec ciezko to i tak bedzie miec a jak sie ma małżeństwo rozpaść to choćby w niewiem jakim miesiacu brali slub to sie i tak rozpadnie takie głupie zabobony ...
to jest tak jak mi teraz przez ogródek gadaja że kobieta w ciazy nie powinna isc za chrzestna bo jej dziecko umrze a ja poszłam ... takie głupie gadanie ;/

• Mamusia
...123 napisał(a):
ja nad czwartkiem myśle bo ludzie wezmą dwa dni wolnego i długi weekend będą mieć :d
a co do ciezkiego życie jak ktoś ma miec ciezko to i tak bedzie miec a jak sie ma małżeństwo rozpaść to choćby w niewiem jakim miesiacu brali slub to sie i tak rozpadnie takie głupie zabobony ...
to jest tak jak mi teraz przez ogródek gadaja że kobieta w ciazy nie powinna isc za chrzestna bo jej dziecko umrze a ja poszłam ... takie głupie gadanie ;/

Dario nie sądzę aby Bartuś odszedł do nieba przez to że Ty poszłaś na chrzestną będąc w ciąży, moim zdaniem tak miało być czy ty byś została chrzestną czy nie 😞

Niech teraz nie zwalają na Ciebie winy 😠 Wierzę że jeszcze będziesz sie cieszyć słodkim małym maleństwem 😉 😉

• Mamusia
...123 napisał(a):

ludzie gadali ,gadają i będą gadać głupoty więc takie zabobony są o kant dupy potrzaskać 😁 jedyny zabobon w jaki wierzę to jest jak ktoś rzuci na ciebie urok 🙂

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
Aha 🙂

Ale uparty jej synek 😠 Cyba trzeba mu nagadać 😁 😁 😁 A Gosia chyba jako jedna ostatnia z października została co???

nie no jeszcze jest pilar, magda, jula się nie oddzywa więc nie wiadomo no i ta dziewczyna co ma mieć blizniaki też się nie oddzywała więc nie wiadomo 🙂