Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
najpózniej za 4 dni będziesz po raz 3 mamusią 😁 szczęśliwą ,która zagroziła małemu Adriankowi wyciągnięciem siusiorka za to ,że nie chciał wcześniej wyjść 😜 🙂

juz mu powiedziałam ze klapsa w pupe dostanie a on dalej nic 😠 kurde Madziu ja nie chciałam miec wywoływanego bo bardziej boli niz jak cie samo weźmie ☺️

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
najpózniej za 4 dni będziesz po raz 3 mamusią 😁 szczęśliwą ,która zagroziła małemu Adriankowi wyciągnięciem siusiorka za to ,że nie chciał wcześniej wyjść 😜 🙂

juz mu powiedziałam ze klapsa w pupe dostanie a on dalej nic 😠 kurde Madziu ja nie chciałam miec wywoływanego bo bardziej boli niz jak cie samo weźmie ☺️

nie mogę tego ocenić czy bardziej czy mniej bo ja miałam wywoływany 😉 więc nie mam porównania
A tobie zrobią cesarkę czy tylko na wywołanie idziesz??

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
jeszcze inaczej mogę cię pocieszyć ,że jedno jest pewne urodzisz zanim ja się rozpakuję 😁

a tego to juz bym nie była taka pewna 🤨 porodziły z konca października a ja z poczatku chodze z brzuchem 🤨

a bo tamte pewnie po schodach biegały 😁 albo specjalnie podały fałszywe terminy 😁 co by na złość ci zrobić

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
a ja Kamila urodziłam jak mnie samo wzieło a Damianka to wiesz nie wiem Madziu jak mnie po oxy nie ruszy to pewnie cesarke zrobią 🤨

nie no po tym to cię chyci tym bardziej jak jesteś po terminie 🙂 bo jak byś poszła przed terminem to by oxy ci nie pomogło 🙂 u mnie wody odeszły całkiem po 7 godz. od podania kroplówki a poszły dwie 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a ja Kamila urodziłam jak mnie samo wzieło a Damianka to wiesz nie wiem Madziu jak mnie po oxy nie ruszy to pewnie cesarke zrobią 🤨

nie no po tym to cię chyci tym bardziej jak jesteś po terminie 🙂 bo jak byś poszła przed terminem to by oxy ci nie pomogło 🙂 u mnie wody odeszły całkiem po 7 godz. od podania kroplówki a poszły dwie 🙂

nie wiem powoli zaczynam w to watpic ze mnie co kolwiek ruszy 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):

Gosiu po 1 nie smutaj a po 2 ja miała wywoływany z Bartkiem poród i wcale więcej nie bolało 🙂
Wiec głowa do góry 🙂

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):

Gosiu po 1 nie smutaj a po 2 ja miała wywoływany z Bartkiem poród i wcale więcej nie bolało 🙂
Wiec głowa do góry 🙂

ale Agus ja mam głowe cały czas u góry 😁 tylko mam chwilowego doła jak dostaje kolejnego smska ze kolezanki moga przytulic kruszynki a ja nie ☺️ale potem przechodzi 🙂a zreszta wiesz dlaczego jestem taka przewrazliwiona ☺️

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):

Wiec głowa do góry 🙂

ale Agus ja mam głowe cały czas u góry 😁 tylko mam chwilowego doła jak dostaje kolejnego smska ze kolezanki moga przytulic kruszynki a ja nie ☺️ale potem przechodzi 🙂a zreszta wiesz dlaczego jestem taka przewrazliwiona ☺️

wiem Gosiu wiem 🙂 na pewno wszystko bedzie dobrze 🙂

• Mamusia
gocha a co mają powiedzieć te laski co leżą w szpitalu na podtrzymaniu dwa miesiące i widzą jak mamusie tulą swoje dzieci lub wychodzą z nimi do domu 😉 albo słyszą ,że kolejne dzieciątko się urodziło 🙂 wolała bys tak czy jednak wybierasz forum ze mną ☺️ 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gocha a co mają powiedzieć te laski co leżą w szpitalu na podtrzymaniu dwa miesiące i widzą jak mamusie tulą swoje dzieci lub wychodzą z nimi do domu 😉 albo słyszą ,że kolejne dzieciątko się urodziło 🙂 wolała bys tak czy jednak wybierasz forum ze mną ☺️ 😁

pewnie ze z Tobą 😁 😁 😁przynajmniej nie mam czasu o głupotach myslech chyba ze o czochraniu bobra 🤪