Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehehe teraz dopiero patrze jaki Adrian ma piekniasty usmiech to napewno po mleczku 😜P moj sie zawsze po mnleku tak chicha 🙂 ja karmie tylko piersia masakra bo sutki mam juz tak ogryzione ze szok i mialam pomysl zeby odciagac i z butkli mu podawac zeby te cyce odpoczely alea jak sciagam to nie chce mi sciagac wiecej niz 80 a jak maly sie przyssie to leci jak z kranu bezsens normalnie

• Mamusia
gogr no ja od ciebie te kropelki zaslyszalam wiec jak pomaga to ci normalnie stopy wycaluje 😁 😁 😁 😁 to dobrze ze jak sie ominie to nic sie ie dzieje bo juz sie schizowalam 😜
Aga leci czas jak nie wiem pamietam jakbym wczoraj go rodzila a tu juz miesiac 🤪 🤪
a twoj zaraz roczek jaaa ciee 🤪

MISSISIPI2 napisał(a):
Oj Gosiu to tez masz uparciucha w brzuszku 😁 😁 😁
Fajnie by było gdybyś w środę urodziła bo moje najmłodsze w środę 11 miechów kończy 🤪 🤪
Matko kiedy to zleciało 🤢 😁

Aguś cudnie to by było jakbym już dzisiaj urodziła 😉 Jak byłam na ktg w pt w szpitalu i spotkałam koleżanki z kolejki do ginekologa i one już urodziły mimo, że termin miały po mnie.. no myślałam, że się wścieknę 😞

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jak prawdziwe rumunki z cycami na wierzchu 😁

buhheheh Gocha zaniedlugo bedziemy miale jak te murzynki z krajow trzeciego swiata piekne doje az do kolan 😁 😁 😁 😁jezuuu ja chce moje jedrne cycuszki 75 c 🤢takie ladne mialam a teraz szok wsza jak wymiona u krowy 😠

magda123 napisał(a):
babolki Gogr idzie rodzić ze mną 😜 bedziemy na wzajem sobie poród odbierac 😁

Taaa... zadzwonię do Ciebie i zapytam czy dobrze oddychasz do moich skurczy:P:P
Kurna! Masz na mnie czekać;p

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):

buhheheh Gocha zaniedlugo bedziemy miale jak te murzynki z krajow trzeciego swiata piekne doje az do kolan 😁 😁 😁 😁jezuuu ja chce moje jedrne cycuszki 75 c 🤢takie ladne mialam a teraz szok wsza jak wymiona u krowy 😠

Marta ze mna na sali taka leżała przywieźli ją dostała dziecko wyciągbeła cyca do kolan powiedziała ze niemieckiego nie umie pierdziała bekała i niczym sie nie przejmowała i po 2 dniach wyszła a mnie 5 maltretowali kur.a 😠 a to jej 6 dziecko leżała nawprost to akurat wszystko widziałam 😜

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):

Marta ze mna na sali taka leżała przywieźli ją dostała dziecko wyciągbeła cyca do kolan powiedziała ze niemieckiego nie umie pierdziała bekała i niczym sie nie przejmowała i po 2 dniach wyszła a mnie 5 maltretowali kur.a 😠 a to jej 6 dziecko leżała nawprost to akurat wszystko widziałam 😜

jakbyś pierdziała i bekała to też byś tak krótko była 😁 😜

magda123 napisał(a):
Marta nie chce cie martwić ale jak skończysz karmić to jeszcze zmienią swój kształt 😁

Magda takimi szczegółami psujesz uroki macierzyństwa:P
A tak apropo cycków.. To moje pod koniec ciąży znowu są fajne 😁 szkoda, że to tylko na chwilę....

• Mamusia
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):

gocha jak będe już leżeć na sali po znieczuleniu to będe krakać ,żebyś już rodziła 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
Marta nie chce cie martwić ale jak skończysz karmić to jeszcze zmienią swój kształt 😁

Magda takimi szczegółami psujesz uroki macierzyństwa:P
A tak apropo cycków.. To moje pod koniec ciąży znowu są fajne 😁 szkoda, że to tylko na chwilę....

wiem ,że psuje ale to nie moja wina ,że potem są takie flaki nie ładne 😉

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
no popatrz Madziu ja na to nie wpadłam 😁 😁 😁 nie no ale poważnie napisałam 🙂

domyslam się 🙂 ja jak z Adziulką leżałam to była taka dziewczyna co non stop tak głośno pierdziała 🙂 a w nocy tak chrapała ,że zadna spać nie mogła 😠

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):

gocha jak będe już leżeć na sali po znieczuleniu to będe krakać ,żebyś już rodziła 🙂

Nie to nie tak ma być.. to ja będę leżała po porodzie i zastanawiała się czy już Cię pocięli:P:P

• Mamusia
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):

Nie to nie tak ma być.. to ja będę leżała po porodzie i zastanawiała się czy już Cię pocięli:P:P

hahaah ok. to może już tak być 😁

• Mamusia
Gosiu powiem Ci tak ja przechodziłam to co Ty wszystkie po mnie rodziły a ja siedziałam i wyłam 15 Jula mi smsa wysłała dostałam takich nerwów z bezsilnoiści ze wyłam jak bóbr potem poszłam jak gdyby nigdy nic spać bo nic sie nie zapowiadało a tu mnie wtedy wzięło 😁