Skocz do zawarto艣ci

Przysmaki Waszych maluch贸w. | Forum dla mam

Bagira

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Co Wasze pociechy , pr贸cz mleczka, lubi膮 najbardziej. M贸j niestety nic nie chce je艣膰 wi臋c pomy艣la艂am 偶e mo偶e przetestuj臋 na moim niejadku Waszych pociech przysmaki. Doprawiacie zupki czy raczej ja艂owe ? Pono膰 dzieci ch臋tniej zjadaj膮 doprawiane rzeczy. Zauwa偶y艂am 偶e Maksiu du偶o ch臋tniej otwiera dziubek po kawa艂ek mamusiowego kurczaka ni偶 warzywn膮 papk臋 dla niemowl膮t. Cukru do niczego nie daje bo dentystka odradza艂a wi臋c mo偶e inne przyprawy. Jak to u Was wygl膮da ?
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusia
Bagira wiesz co moj to uwielbia jarzynki z kurczakeim czy indykiem 馃檪 馃檪chyba miesko lubi hehe acha i banany uwielbia a np. jablek wogole nie lubi...ja narazie daje mu same sloiczki ale niedlugo zaczne sama cos mu robic 馃檪
Odno艣nik do komentarza

A moj synek natomiast je dos艂ownie wszystko to co my jemy 馃檪 a najbardziej uwielbia Kabanosa i jab艂ka 馃檪
do 7 miesiecy gotowa艂am mu takie papki a powoli zacza艂 podjada膰 z nami to co my jedli艣my i tak zosta艂o ze je to co my 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
W艂a艣nie te偶 zauwa偶y艂am 偶e Maksiu ch臋tnie podjada od nas a owoce nie chce je艣c. Jab艂ko czy banan to wypluwa a za to jak mu dam kawa艂ek 偶贸艂tego sera czy kurczaka to zje ch臋tnie. Hehe widac upodobania kulinarne ma po rodzicach, pytanie tylko czy maluszkowi takie jedzenie nie zaszkodzi ?
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Grzesiu lubi ka偶dy s艂oiczek gdzie s膮 jarzynki. Uwielbia ziemniaczki z mas艂em 馃檪 Z owoc贸w lubi banany i s艂odkie jab艂ka. Gdy jem 艣niadanie, on zajada si臋 przylepk膮, albo sk贸rk膮 od chleba 馃檪 Og贸lnie nie mam problem贸w je艣li chodzi o jego karmienie. Zale偶nie od humoru zdarza si臋 mu zje艣膰 kaszki.
Odno艣nik do komentarza

Bagira napisa艂:
W艂a艣nie te偶 zauwa偶y艂am 偶e Maksiu ch臋tnie podjada od nas a owoce nie chce je艣c. Jab艂ko czy banan to wypluwa a za to jak mu dam kawa艂ek 偶贸艂tego sera czy kurczaka to zje ch臋tnie. Hehe widac upodobania kulinarne ma po rodzicach, pytanie tylko czy maluszkowi takie jedzenie nie zaszkodzi ?

Nie wszystko jest oki 馃檪 nigdy nie mia艂 problemu nawet z kupk膮 馃檪
Odno艣nik do komentarza

Witam 馃檪 mam pytanie do Was...m贸j maluch za tydzien skonczy 4msc i chcia艂abym wiedziec co mog艂abym takiemu szkrabikowi spr贸bowac podac do jedzenia??i w jakich ilosciach>???bo nie mam zielonego pojecia... 馃槻 pozdrawiam 馃檪
Odno艣nik do komentarza

malinka24 napisa艂:
Witam 馃檪 mam pytanie do Was...m贸j maluch za tydzien skonczy 4msc i chcia艂abym wiedziec co mog艂abym takiemu szkrabikowi spr贸bowac podac do jedzenia??i w jakich ilosciach>???bo nie mam zielonego pojecia... 馃槻 pozdrawiam 馃檪

Ja zaczyna艂am od marchewki 馃檪
powinna艣 zacza膰 od jednosk艂adnikowego jedzonka zeby wiedzie膰 co go uczula gdyby cos oczywi艣cie mia艂o to zrobi膰 馃檪 i z marchewk膮 to w ma艂ych ilo艣ciach bo powoduje zatwardzenie 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Malinka24 mozesz rowniez podac jabluszko ale powolutku najpierw pierwszego dnia 2 lyzeczki, drugiego 3, trzeciego 5 lyzeczek 馃榿
ja w sumie to zaczynalam od marchewki z ryzem bo nigdzie nie moglam znalesc samej marchewki 馃檪pozniej dalam jabluszko ale nie chcial wcale jesc az odruch wymiotny mu sie w艂膮cza艂 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
CieSia napisa艂:
malinka24 napisa艂:

Ja zaczyna艂am od marchewki 馃檪
powinna艣 zacza膰 od jednosk艂adnikowego jedzonka zeby wiedzie膰 co go uczula gdyby cos oczywi艣cie mia艂o to zrobi膰 馃檪 i z marchewk膮 to w ma艂ych ilo艣ciach bo powoduje zatwardzenie 馃檪

Eee tam w ma艂ych ilo艣ciach, trzeba od razu jak Maksiu
[img size=150]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Maksiu_Brzuszek_z_marchwia.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Co艣 fotka nie wysz艂a jak mia艂a by膰 ale i tak widomo o ci chodzi 馃槈
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...