Skocz do zawartości

POMOCY | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Monisia1989 ja jak kazda dziewczyna sie powturze idz dzis do lekarza prywatnego taki z plamieniami i bolem zawsze przyjmnie nie badz glupia i nie czekaj wiem cos na ten temat bardzo duzo i nie bede pisac co to moze oznaczac wiekszosc dziewczyn ktore tutaj pisaly wiedza oco chodzi niedenerwuj sie i lec jak tylko sie da trzymam kciuki powodzenia!!!!!

• Mamusia
Jestem po wizycie lekarskiej... u wybitnego prywatnego lekarza z ulicy Saperskiej w Legnicy. Stwierdził po dokładnych i długo trwałych badaniach, że wszystko jest w porządku, dostałam tylko infekcji grzybicznej przez grube ubieranie się (wiadomo zima) skóra nie miała jak oddychać i tak wyszło. Na dzień dzisiejszy dzidziuś jest zdrowy...

POZDROWIENIA DLA PIELĘGNIAREK ZE SZPITALA LEGNICKIEGO KTÓRE PRZEZ TELEFON BYŁY WSTANIE STWIERDZIĆ, ŻE MOJE ROPIENIE TO KREW PRZED MIESIĄCZKOWA I ŻE NIE JESTEM W CIĄŻY - do szkoły drogie panie, wiecie lepiej od lekarza GRATULACJE.

Zrobiło mi się teraz lżej... we wtorek zakładam kartę ciąży...
Tak się cieszę, że moja niunia jest cała i zdrowa.

DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE
I PANU PANIE DOKTORZE KTÓRY JAKO JEDYNY W MIEŚCIE MNIE PRZYJĄŁ.

UFF MONISIA TO SUPER ŻE WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU 🙂

A NA TEMAT PIELĘGNIAREK TO SIĘ NIE WYPOWIADAM 😠 😠 TYLKO MOŻE JEDNO SŁOWO "IDIOTKI" :laugh: :laugh: :laugh: