Skocz do zawartości

CERAZETTE - co sądzicie o tych tabletkach? | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj ja jadlam te tabletki mi nic po nich nie dolegalo czulam sie dobrze i jeszcze schudlam tylko to zalezy od organizmu jak zawsze i kiedys po porodzie mialam zastrzyk co bierze sie co trzy miesiace ale ja bym go odradzala mlodym kobieta ktore pragna miec dzieci bolal mnie brzuszek i przez rok czasu brak miesiaczki potem jak dostalam to maialam co dwa tyg koszmar byl po tym a co do tych tabletek to polecam 🙂 pozdrawiam

• Mamusia
no ja właśnie mam dość spore doświadczenie z tabletkami, zmieniałam je dość często bo za każdym razem było coś nie tak 🤢 Od Diane35 tyłam, od Yasmin miałam ochoty :P od Yasminelle miałam okropne bóle głowy a od plastrów Evra to nic nie czułam ☺️ heh, ciekawi mnie jak zareaguję na te tabletki. Ale jestem dobrej myśli 🙂

• Mamusia
Biorę obecnie Cerazette (zaczęłam je stosować 6 tygodni po porodzie) i nic mi po nich nie jest. 🙂 "Ochota" w normie, a waga... czy któraś z Was stwierdziła, że się po nich chudnie, czy źle zrozumiałam? 🤔 Waga mi spadła, ale sądziła bym, że to raczej przez karmienie piersią. 🤨

• Mamusia
Sathi, czy po tabletkach się chudnie? U każdej z nas to inaczej wygląda Myślę, że jednak to przez karmienie piersią - maluszek z nas "wyciąga" co dobre, i pewnie dlatego.
Ja niby z wagą dobrze stoję, ale brzuszek mi został, więc będę musiała poćwiczyć trochę.
No, dziś drugi dzień, głowa już mniej boli, chyba się do niech przyzwyczajam 🙂