Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety.. a tak naprawdę trudno się bez tych ciuchów obyć. No bo wciskaj na siebie na siłę przymałe bluzki i naciągaj, żeby brzuch nie wystawał.. masakra po prostu..

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe 😉 moje w nocy jeszcze śpi;p póki co przynajmniej nie budzi mnie kopniakami;p ale w dzień czasem już daje popalić - jak zwykle najmocniej kiedy próbuję Kubę uśpić..

Kochana a jak sobie wyobrażasz usypianie dwójki małych dzieci, z których jeden walczy i się wyrywa a drugi nie wiem co może wymyślić.. strach się bać:/ musimy Kubę przenieść do osobnego pokoju.. i to dopiero będzie armagedon.

No właśnie wszystko i tak wyjdzie w praniu 😉
Madziu ja uciekam spać - jutro czeka mnie dzień w trasie (jedziemy z moim na uczelnię 200 km:/ po jego mgr - babka go ma na jutro ostatecznie popoprawiać, potem tylko oddać i się bronić 😉) . W każdym razie będę wieczorkiem;p buźki 😉

cześć dziewczyny! co u nas takie pustki? nic nie piszecie... 🥴
byłam dziś na małych zakupach, kupiłam sobie bluzkę ,legginsy (bo żadne spodnie mi się nie dopinają) i wygodne buty powoli zaczynam wyglądać jak bombka he he ale trzeba się przyzwyczaić do nowej sytuacji, dla mnie te 8 lat to dużo przerwy od poprzedniej ciąży 🙂
zazdroszczę dziewczynom w ciąży ,którym urósł tylko brzuszek ,staram się jeść normalnie a zauważyłam że sporo przybieram, najgorsze że mi idzie w tyłek i nogi...

uuu... cichutko tutaj;p
My byliśmy dzisiaj w Kielcach - promotorka męża wreszcie przyjęła jego pracę mgr i 10.07 będzie się bronił 😉
Po za tym - malutkie zakupy - głównie pampersowe;p i dzień zleciał;D
a teraz obżeram się ostrym nachos;D hehe
co tam u Was??