Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

mieszkam 50 km od Kielc .Nie wiem czy którejś z Was coś mówi taka miejscowosć Ujazd? może słyszałyście o zamku Krzyżtopór - ja pochdzę właśnie stamtąd a teraz mieszkam u meża miasteczko Opatów
sorki że tak opoźniam wpisy ale strasznie muli mi się net od kilku dni a dodatkowo mąż mi zabiera kompa bo gra w jakieś swoje gry... 😠

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oj to ja nie przejeżdżam przez żadną z miejscowości więc pewnie nie z tej strony jadę;p

Magduś bo dziewczyny wpadają jak po ogień i dlatego się mijamy.. a tak pisać po poscie co 4 godz nie rozwiniesz plotek choćby nie wiem co.. niestety

hejka brzunie 😆 wpadam jak to mówicie jak po ogień bo nie mam nerwów do mojego komputera ostatnio,nawet Twe rady Gosiu nie pomogły.... 😜
jutro idę na wizytę,mam nadzieję że wszystko będzie w porządku z wynikami i z malutką 🙂 teraz idę spać bo coś ostatnio znów zrobiłam się senna, do tego jeszcze coś mnie boli lewym boku pod żebrem 🥴 muszę się położyć... 🙃

jutro jak mi komp pozwoli to Wam opiszę co i jak po wizycie...PApatki 🙂

No tak.. gry swoje robią.. dlatego u mnie na lapku zakaz;D właściwie tylko ja z niego korzystam więc nie boję się o takie pierdoły jak gry z netu;p sama się za nie brać nie będę więc licze na to, że z innych stron też nic nie pościągam;p

Jak tam się Madziu czujesz?? 😉

W sumie jest ok 😉 wczoraj poszłam do fryzjera - podcięłam końcówki i farbę rzuciłam (bo już z tymi odrostami nie wytrzymałam;p) i wreszcie się czuję jak człowiek;D

ja miałam nawet taką myśl, żeby wrócić do naturalnego... ale -= jestem juz tak psychicznie przywiązana do rudego, że nie mogę sobie wyobrazić, że mam inny kolor... Poza tym;p podobno rudy do mnie pasuje;D hehe