Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewczynki 🙂 jest tam ktoś? dziś wywiozłam moje dziecko na wakacje do babci(ma być do piątku) a ja nie wiem jak bez niej wytrzymam... 😞 strasznie nie lubię naszych rozstań,i już tęsknię...a dopiero wróciłam
męża nie ma ,bo w weekendy dorabia (grając na weselach) więc ja biedna siedzę samiuteńka 🤨

• Mamusia
Ja jakos dzis kiepsko sie czuje, strasznie kłuje mnie po bokach brzucha, tak od żeber w dół, ale to jakby ktos szpilkami mnie kłuł, do tego to kłucie przeszywamnie aż do pleców 😮 nie wiem co jest, czy to macica sie powieksza czy coś.. co o tym myslicie? wzięłam nawet nospe ale nic nie działa na to..

dzień dobry Brzunie 🙂
Aga ja też mam czasem takie kłucia i nie mam pojęcia co to, wydaje mi się że to nie od macicy ,tylko raczej uklad pokarmowy bo to tak bo bokach jakoś się rozkłada i bardziej od góry a przecież teraz wszystkie organy są uciskane coraz bardziej 😉
mnie gin wprowadził znów nospę na dwa tygodnie 2x dziennie chociaż brzuch boli mnie tylko od czasu do czasu po męczącym dniu ,itp. ale on powiedział że w takim stadium ciąży w ogóle nie powinny się pojawiać żadne bóle... 😮

A u Was cisza;p kilka dni mnie nie ma i już się żadna nie odzywa;p co tam słychać brzusie??p 😉

Wklejam zdj mojego dziecka bo urzekła mnie jego mina i fryzura - zaraz po kąpieli 😉
[URL=http://img27.imageshack.us/i/dsc07754g.jpg/][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/335/dsc07754g.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

witajcie kobitki 🙂 no pustki tu straszne ktoś coś napisze i znika... 🤨
znowu mamy męczące upały i nie chce się chodzić po dworku ,w sumie to nic się nie chce (przynajmniej mnie) 😉 Gosia śliczny aniołeczek, fryzurę ma super 😆

Madziu egzamin na prawko i ogólne przemęczenie wygrało tym razem nie tylko z kompem ale dosłownie ze wszystkim.. egz oczywiście oblany:/ w pon następny... Ale już niedługo pokończą się moje obowiązki i znów będę mieć czas dla wszystkich 😉 dla Was 😁
a co tam u Was?? Mi kurde brzuch tak urósł, że szok;D a Kuba oczywiście nie chce innego usypiacza jak mama więc się z nim tak męczę.. bo coraz ciężej mi.. ale z drugiej str ma mnie ostatnio tak mało, że nie dziwię mu się..

• Mamusia
Witam wszystkie przyszłe oraz już obecne Mamusie 🙂
GoGr dziękuję za zaproszenie 🙂 Masz ślicznego synka, a jaką ma bujną fryzurkę hihiih tylko pozazdrościć 😁
Mnie też czeka egzamin na prawo jazdy, ale jeszcze na razie kończę jazdy z instruktorem. Każdy zapewnia mnie, że kobiety w ciąży zdają bez problemu, w co osobiście nie wierzę i jak się okazuje: słusznie 🥴 No ale jakoś dam radę, a jak nie to i tak nieważne bo już niedługo czeka mnie ogromne szczęście- narodziny mojego maleństwa. Teraz jakoś do wszystkiego mam takie podejście. Żeby nie wiem co się działo, nawet waliło na głowę to jak pomyślę o moim dzieciątku to od razu buzia mi się śmieje i nic już się nie liczy 😁

Madziu Kubie się absolutnie nie dziwię... tylko trochę mi ciężko teraz:/ ale już niedługo młody będzie miał mamę ile tylko będzie chciał;D A prawko.. trochę mi przykro, że się nie udało ale nie przejmuję się 😉 w końcu może się uda - to dopiero 1 podejście było 😉

Emcia nie ma za co 😉 im nas więcej tym lepiej 😉 No niestety ciąża wcale nie jest gwarancją zdania - poza tym w naszym stanie stres jest jakby potężniejszy;p Mów tu jak się czujesz ?? i czy wiesz już co będziesz miała?? Bo na razie chłopcy górą;p;p

Jak Wam dzień mija??

• Mamusia
dobrze,że ja nie mam problemu z prawkiem bo je mam 🙂jak będziesz siedzieć w domu to przez pierwsze dni Kuba będzie chodził za tobą krok w krok,przynajmniej tak u mnie było 🙂Teraz musisz być jedynie pozytywnie nastawiona 😉A pro po na czym oblałaś ??

• Mamusia
Cześć dziewczyny 😁
Jak Wam mija dzień??? Jest taka piękna pogoda że ja aż złapałam zapał do pracy! Robię więc sobie domowe porządki. Może pójdę na jakiś spacerek mmmm 🙂 A co do samopoczucia to odpukać ale czuję się świetnie! Tak jak pierwsze cztery i pół miesiąca były udręką tak teraz rewelacja! Jedyne co mi doskwiera od czasu do czasu to... ból miednicy :/ ale to pikuś przy 24godzinnych urokach pierwszego trymestru hehe. Moje dzieciątko też kopie! Ale płci jeszcze nie znam. Na ostatnim USG nie było widać a teraz mój lekarz jest na urlopie... 20 lipca mam wizytę więc mam nadzieję, że Maleństwo nie będzie już takie wstydliwe i pokaże co tam ma 😉