Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
szkoda tylko ze w tak brzydkim miesiącu przyjdą na świat nasze skarby, bedzie zapewne zimno, deszczowo i z miesiąc tzreba siedziec z maluszzkiem w domu zanim pojdzie sie na piewrszy spacerek, a spacerek w zimie szczegolnie takiej jak nasz nawiedziala ta ostatnia to wcale nie przyjemność ale coz, widać Bog tak chciał.

Cześć dziewuszki;D
zdałam w końcu;D zdałam ten pieprzony egzamin na prawko 😁
a przy okazji minęły wszelkie bóle 🙃 hehe

co tam u Was??

a i witam emilkę 😉 bo chyba nie miałyśmy przyjemności - i powodzenia życzę 😉 Czekamy na dobre wiadomości 😉 Mi Mateuszek nie ruszał się przez 3 dni i jest ok więc napewno będzie w porządku 😉

Aguś nawet sobie nie wyobrażasz co ja tam przeżyłam 😉 a jak już powiedział, że zalicza mi to myślałam, że go wyściskam gbura jednego;p

Jak się czujesz?? 😉

• Mamusia
Gosiu dziśis czuje sie tak sobie, może teraz troche juz lepiej, ale rano nie mialam siły wstac z łózka 😮 wypilam kawke i jakos mi sie troszke polepszyło 😉
Michaś kopie jak szalony, co bardzo mnie cieszy. Tylko ten cholerny brzuch ciągle mi sie napina i twardnieje, lekarz dał mi w piątek na to tabletki i jak wezmę to jest dużo lepiej..

oj to nie dobrze.. to leżeć i odpoczywać! Mnie też przez kilka dni brzuch bolał (i wszystko z resztą) ale teraz wiem, że to wynik stresu bo jak już wszystko za mną to dolegliwości minęły 😉 😁
Teraz czekam aż się Kubek obudzi i idziemy na spacerek;D

• Mamusia
Hej laseczki 🙂 dawno mnie nie było. Ale jakoś rzadko siadam do kompa.
Jutro wybieram się na USG 😁 na 16:10 z moim.
Już nie mogę się doczekać! Ale już tylko jutro 🙂
Jak tam samopoczucie wasze?
Dziś w nocy złapał mnie skurcz w nogę ;/ i rano jeszcze mnie bolała. Musiałam rozchodzić.
Dzidzia skacze w brzuchu non stop 😁

Dorotka a wiesz już co będziesz miała? Czy liczysz na jutro??:P
Fajnie, że Twój tez idzie;D Mój jak był na jednym USG to taki szczęśliwy wyszedł, że szok. Ale wtedy jeździłam tylko na USG, a teraz jak mam przy wizycie to go nie ciągnę bo te baby w kolejce by mnie zagryzły.. muszą mu zdj wystarczyć..

• Mamusia
Gosia Jeszcze nie wiem. Liczę na jutro 🙂
Mój nie chciał iśc ale siostra moja powiedziała że musi i idzie!
Kocham te swoje malenstwo 🙂 tak buszuje że kazdy juz czuje jak brzuch mi skacze 🙂 hihi
Mój nie chodził na te dwa pierwsze usg bo powiedział ze dzidzia jest mała i nic nie zobaczy.
A te jutrzejsze jest ważne 🙂 I musi iść! Wyjdzie wcześniej z pracy i pójdziemy sobie 🙂 Lepiej z nim niż na poczekalni ma czekać na mnie koleżanka.

No pewnie, że niech idzie! Ale będzie zachwycony;D
U mnie jeszcze inni nie czują ruchów i raczej nie widzą 😉 Grzesiek tylko mówi, że słyszy jak plumka;p
A i cieszy mnie bardzo jak mi mówią, ze z Kubą byłam dużo większa;p;p hehe