Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
To moje dziecko tak daje czadu że kto tylko położy rękę i trochę poczeka to czuje ruchy 🙂
Głowa mnie coś boli;/
Szukam wózka do kupienia bo ten co jeździ Zuza psuje się . Myślałam że nie będę wydawać kasy na wózek ale raczej kupię sobie.
Znalazłam taki 😁
http://www.allegro.pl/item1112424523_wozek_gleboko_spacerowy_z_nosidelkiem_jak_nowy.html

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja dzisiaj też wyjątkowo czesto czuje maleństwo 😉 może wchodzimy w taki etap, że nie tylko rano i wieczorem maluszek jest aktywny 😉 wydaje mi sie, że trzeba sie z tego cieszyc, gporzej by było gdybysmy nie czuły ruchow..
Ciekawe co z Emilką, mam nadzieje, że z jej maleństwem wszystko dobrze..

• Mamusia
No my w tym roku darujemy sobie wyjazdy, zresztą mój gin mówił, że nie pochwala wyjazdów nad morze czy jeziora, bo to takie zanieczyszczenia i w ogóle, lepiej nie wchodzic do takiej wody, bo różnie może być, do tego pełno robactwa, nie wiadomo co ugryzie..
Ja uważam ze czasu na wyjazdy jeszcze masa przed nami i niekoniecznie sa wskazane w naszym stanie, ale to Wasza decyzja i zrobicie jak uwazacie.
Pozdrawiam!

hello Brzuszki! ale się rozpisałyście! mogłam chociaż sobie poczytać....ciekawe co u Emilki? mam nadzieję,że wszystko w porządku 🤔
moja mała tak dzis kopie że aż mi brzuch podskakuje, i to cały dzień.... 🙃 może to dlatego ze znów miałam sporo pracy i trochę jej było niewygodnie...
Ja o wakacjach nawet nie marzę w tym roku więc na pewno będziemy siedzieć w domu ... 🤨

Iwonka to super, że tak kopie;D Mi Mateuszek tylko na egzaminie poszalał;p chyba też stresa miał;p
A wakacje kochana;D hehe my spędzimy na brzuszku i też będzie;p

Gosia przepraszam nawet Ci nie pogratulowałam 🤢
oczywiście bardzo sie ciesze że masz to za sobą i Gratuluję serdecznie 🙂 🙂
a wakacje pewnie ze na Brzuszku i z naszymi kochanymi brzuszkami 🙂

Dzięki Iwonka 😉 ja jestem w takim amoku, że cały czas mi się chce chwalić;D
Mam nadzieję, że brzuszki się w końcu zaczną regularniej odzywać.. bo teraz siedzę a tu wszędzie cicho;(