Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

no ja też z Amelką miałam całe noce przespane ,wstawała mi dopiero o 6 na jedzenie a przecież w ciaży chcąc nie chcąc wstawało się w nocy na siusiu, więc z własnego doświadczenia też wiem że to kolejny przesad, ale tak to jest że musimy teraz się osłuchać wszystkich tych "przepowiedni" 😉

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja też bym dodatkowo kasy nie wydała ,choć z ciekawości bym poszła .Jak miałam robione wczoraj usg lekarz ustawił na dziecka buzię i czekał ,żeby pokazać jak rusza buzią 🙂i mu się to udało .Także nawet zwykłe usg jest super 🙂

to fajnie Madzia ,mój też chciał mi pokazać ,ale malutka skryła twarz i koniec 😁
no i nie zobaczyłam,ale za to mi się śniła kiedyś w nocy....wykapany tatuś 😜
zobaczy sie jak to będzie w rzeczywistosci 😁

Emilka jak Ci dziadki sponsorują u7sg to się nie zastanawiaj ,to musi być super przeżycie no i na takim badaniu na pewno zobaczy płeć dokładnie 🙂

Emilka skoro ma Ci kto badanie fundnąć to ja bym się nie zastanawiała 😉
Madzia a Mi się np. podoba Adam 😉 sama tak synka nazwać nie mogę (nad czym ubolewam już drugi rok;p) ale jest tyle imion, że na szczeście jest w czym wybierać 😉 Kuba miał być Kasjanem ale Grześ mi się zbuntował;p

A co do zwykłego USG to pewnie, że lepszy rydz..;p u mnie niestety buźki Mateuszka nie dało się zobaczyć bo skurczybyk tak się na badaniu wiercić, że ledwo udało się zdj zrobić (to co przy suwaczku;p) . Zmierzyć się nie dał na przykład i lekarz stwierdził, że przy następnej wizycie bo on nie jest w stanie go zatrzymać;p

pewnie że są słodkie! jak sobie pomyśle ze taki mały człowieczek buszuje mi w brzuszku,rośnie,zmienia się , ma tam swój "mały świat", to jeszcze bardziej dostrzegam jakim cudem jest życie....

Drań mały 😉 już widzę co się będzie działo jak się urodzi - bo to akurat się sprawdza - jak dziecko jest bardzo żywe jeszcze w okresie ciąży to potem też rodziców nie oszczędza 😉 Kuba chodzącym żywym dowodem;p
Już teraz poniekąd dzięki Kubie mniej tyję;p bo jak byłam z nim w ciąży to zaraz na buzi taka okraglutka i w ogóle;p a przy nim tak się musze nagonić.. hehe;D co to będzie jak obydwaj zaczną chodzić;p

• Mamusia
ale mamy Adama w rodzinie i imiona które mi się podobają są zajęte przez kuzynki i ich synów.Bo u mojego męża w rodzinie nie rodzi się nic tylko same chłopaki i jak przyszła Angelka na świat to mój chodził dumny jak paw 🙂że jako pierwszemu urodziła się córa

Madzia ja uważam, że nie powinnaś się sugerować czy macie już takie imię w rodzinie czy nie.. My mamy Kubę i jest też dwóch Mateuszów;p Mam to gdzieś - ja wiem, że te imiona są idealne dla moich dzieci i tak się będą nazywać 😉

u mnie w rodzinie(2 siostry i brat) jest tak że same dziewczynki i jeden chłopak, i też wszystkie imiona które mi się podobają są pozajmowane
gdyby był chłopak problemu by nie było hehe miał być Bartek lub Michał a tak zastanawiam się nad Paulinką, Adą i Nastką

U mnie z dziewczynką byłby mniejszy problem bo chciałam jej dać moje imiona tak jak daliśmy Kubie Grześkowe;p 😉 No a skoro chłopak jest to już od dawna mówię do niego Mateusz i niech mi nikt zmieniać nie próbuje;D Grześ potulnie się z imieniem zgadza;D w końcu to ja 9 m-cy małego mam przy sobie i mówię do niego Mateuszku;D hehe

idę na chwilę na miasto 😉 Musze jakieś zdj odebrać i przy okazji wpadnę do sklepu smoczki Kubie do butelek kupić bo wszystkie przegryzione;p