Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Widzę, że szalejecie;D aż dziw, że takie pogaduchy u listopadówek;p do tej pory tu zawsze cisza była;p;p hehe
Co do tycia to ja rzuciłam szlugi przy pierwszej ciąży i waga szła szybciutko (faktycznie przemiana materii duzo gorsza i papieroski trzeba było czymś słodkim zastąpić;p) teraz tyję trochę mniej;D co mnie bardzo cieszy (ale nadal za dużo;p;p za tydz zobaczymy ile jestem do przodu;D) Mój mąż (kochany;D) zapytał mnie ostatnio czy ja w ogóle coś przytyłam;D więc tym bardziej ciesze się, że tych dodatkowych kg nie widac aż tak 😁

A co do gotowania - Emilka ja tak samo jak Ty;p bardziej nie lubię niż nie umiem (na siłę już coś zrobię;p) ale na co dzień gotuje teściowa;D

• Mamusia
Hej dziewczynki, widzę że o wadze rozmawiacie 😉 ja jak na razie przytyłam 2 kilo 😜 tzn. te 2 kilo to jest to powyżej tego co przed ciązą, bo na początku to schudłam jakies 3 kilo, wiec sumując 5 kilo może by wyszło od początku, licząc od utraty wagi 😜

• Mamusia
ja w sumie nie mam żadnych zachcianek, moze w pierszych miesiącach ale nie bylo to nic dziwacznego, np. na sok pomidorowy, czy paluszki z sezamem ale to krotkie zachcianki tak po ok. tygodniu a potem juz nie pamietam, acha jeszcze cytryna, jadlam plasterkami bez zadnego grymasu, uff jak teraz pomysle to mnie skręca 🙂