Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

co tam mamuśki gdzie się podziewacie? ja dziś spedziłam dużo czasu na dworku, pieliłam kwiatuszki i nawet trochę mnie opaliło...choć unikam w tym roku słońca aby nie dostać plam 😜
jak pomyślę jaka zawsze byłam brązowa... 🤢 a teraz chodzi takie białe coś...hehe 😁

tak Pati to już raczej pewne że będzie Twoja imienniczka, ze wszystkich imion tylko co do tego cała nasza trójka jest zgodna 😁

co do remontów to ja też nie uniknę, co prawda u mnie będzie malowanie ścian ale w całym domu i to sprzątanie po....ufff 🤔 ale lubię jak jest po wszystkim bo potem wiem że mam zrobiony generalny porządek 🙂

• Mamusia
Hej, ja włąsnie wróciłam 🙂 ależ jestem zmęczona 😮 padam z nóg 😮
więc szybko piszę co na wizycie i uciekam 😉
Michaś serduszko ma zdrowe 🤪 wszystkie komory pracują prawidłowo, nie ma żadnych dziurek, przepływy w wątrobie i pępowinie też dobrze, jednym słowem wszystko OK!!! Boże tak mi ulżyło, dzieki za trzymanie kciuków, pozdrawiam Was serdecznie i uciekam się położyć, bo tak mnie plecy bolą że szok 🤢 od tej pozycji niewygodnej w aucie 😮
Paaa Brzusie!!!

Witajcie mamuśki 🙂 🙂

Aga widzisz nie ma co się martwić na zapas, super że wszystko dobrze 🙂
Emilko ja dziś czuję się fatalnie, odczuwam skutki wczorajszej pracy w ogródku do tego tak złapało mi ramiona że w ogóle nie mogłam spać 🥴 (i to nawet nie wiem kiedy? 😮 )przecież wczoraj nie było takiego upału....
dzień jak co dzień i znów masa obowiązków domu ,czy my kobiety przestaniemy kiedyś pracować? 🤔

moje też przydałoby się już umyć....muchy robią swoje 😁 a myłam chyba nie cały miesiąc temu....
do tego samochód (bo mąż pracuje a ja nie znoszę jeździć brudnym) zresztą nikt tego nie zrobi lepiej ,zawsze muszę coś poprawić po moim hehe 😁

• Mamusia
Hej Brzusie 😉
Ale dziś bedzie gorąco, zapowiadali ponad 30 stopni 😮
A mnie po wczorajszej jeździe strasznie bolą plecy 🤨 ałaaaa 😞
włąsnie zjem śniadanko i mykam na rynek zrobić jakies zakupki, bo jutro jedziemy do moich rodziców i chce zrobić biszkopt ze śmietaną, galaretką i jagodami 🤪