Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

Pati jakby mu czasem odwaliło i nie chciał zrobić;p ale zrobi raczej na pewno bo ostatnio nie mógł Mateuszka pomierzyć;p

Aqula niestety wiem co to znaczy nie czuć ręki przy pobudce;p od zawsze tak mam.. ale teraz na nogach to takie inne uczucie niż normalne cierpienie.. tak jakby mi krążenie chciało się zatrzymać i nogi się chłodne robiły..:/ raz to mi aż noga zbielała;p

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jeju dziewczyny z tego co piszecie to wam bardzo współczuje nie mam problemów z nogami czy ręcami itd ale jedno co mnie boli to biodra jak długo leze na jednym to strasznie mnie zaczyna boleć i musze przekładać sie na nastepny bok i powiem wam ze długo nie poleze na jednym boku bo własnie mnie zaraz boli i drentwieje 😞

Aga no też mam takie wrażenie, że to coś z krążeniem... ale lekarza też jakoś tak zapominam zagadnąć;p

Boże kupiłam dzisiaj nowe opakowanie feminatalu i mi szczena opadła.. 60 zł:/ masakra..

Pati cały czas brałam tylko bardzo nieregularnie.. a 60 zł płacę za 60 tabletek.. z tym, że biorę po 2 więc mam je na 30 dni... musze zapytać czy mogę inne brać bo one najtańsze nie są:/

• Mamusia
Ja pytałam swojego gina które witaminy są dobre i on powiedział że nie ma znaczenia, bo wszystkie mają podobne składy, więc po co płacić wiecej za to samo 😉 Prenatal jest polecany, widzialam reklamy, nawet tu na brzuszku w kalendarzu ciązy jest o nim mowa. A jest niedrogi, bo ja tak jak pisalałam, za opak. 100 tabl. ok. 30 zł płaciłam

Mati się przebudził, pokopał i do lulu;D ja też się musze powoli zbierać - czekam tylko aż mi włosy wyschną (nie korzystam z suszarki a jak położę się z mokrymi to armagedon będzie;p)