Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Po wizycie 😉 Zdj nie mam bo usg było tak na szybko - żeby sprawdzić dokładnie to czego nie dało się ostatnio 😉 Pokazał mi tylko serduszko i wszystko co trzeba 🙂 Za 4 tyg mierzenie i ważenie 😉 w każdym razie wszystko jest w porządku! 😉

A ja 7 kg do przodu - to mnie optymistyczna wiadomość..;p

A mnie Kub dzisiaj nastraszył... przewrócił mi się na tarasie (poślizgnął się po tym jak wcześniej narobił "ciapki" wodą z miski, z której wczesniej wypadł). Uderzył się tak mocno w głowę, że aż się wystraszyłam.. Do teraz słyszę ten dźwięk jak się uderzył;( Na szczęście szybko było po płaczu i został tylko lekki siniaczek. Bałam się, że mały zrazi się teraz do chodzenia, ale co się okazało to ja bardziej obawiałam się jego chodzenia niż on;p;p Teraz śpi szkrab mały spokojnie 😉

a co tam u Was?

hejka dziewczyny 🙂
cieszę się Gosia że wszystko ok z Twoim maleństwem (jednym i drugim) 🙂 moja Melka majac dwa latka miała nieprzyjemny wypadek ,uderzyła się na podwórku i miała szyty nosek (nigdy nie zapomnę tego dnia ) dlatego wiem co przeszłaś...potem jeszcze spadła nam ze schodów ....ach te dzieciaczki kochane nieraz napędzą nam strachu, trzeba miec oczy dookoła głowy, a i tak cieżko upilnować 🙃

Ehh.. mam nadzieję, że Kubie nic nie będzie.. naprawdę pasowałoby mieć dwie pary oczu.. rano pilnowałam go jak mogłam a on i tak gdzieś kawałek kory wszamał.. w dodatku śmiał się ze mnie i nie chciał oddać 😉
A kiedy chciałam kupić klapki przekładał inne buty, smiał się wesolutko i uciekał przede mną;p Klapków oczywiście nie kupiłam..;p

• Mamusia
ja nie zapomne jak Angelka jadła loda z psem raz ona raz pies a ja się skapłam jak prawie lód był zjedzony 😉także dziecko musi wszystkiego spróbować nawet kory 🙂kiedyś się będziesz z tego śmiać 🙂a klapki widocznie się Kubie nie spodobały skoro tak Ci przekładał buty 🙂

Cześć Mamuśki! Ja z rana musiałam dopieścić mój ostatni zakup (sukienkę;p) i dokupiłam do niej sandałki 😁
Czyli w sumie jak zwykle od godz 8.30 do 11.30 spacerowaliśmy po tym gorącym słońcu 😉
Teraz młody śpi więc ja się biorę za obiadek 😉
Emilka będę próbować tej szparagi na pomidorach;D nie bardzo wiem co do tego można ale jest taka duchota, że chyba ziemniaki z chłodnym kwaśnym mlekiem będą ok.. ;p Tym bardziej, ze mleczko mamy prawdziwe;D

Jak tam się mamuśki czujecie? 🙂

hej mamuśki 🙂 ja źle znoszę upały, chodzę niewyspana- ogólnie kiepsko ze mną ,jakoś opadłam z sił ostatnio, mam problemy z oddychaniem....to chyba z pogody 😞