Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tu u mnie ma to byc jakis płyn i nic mam nie jesc no i po wypiciu trzeba godzine odczekac i wtedy pobiora krew i jest wynik 🙂 aa ja czuje sie nooo jakos tak w miare ale ciagle mam tak ze jak smarkam to krew mi z nosa leci a nie raz tak mocno:/ a u was jak tam z samopoczuciem?

• Mamusia
Cześć Brzuszki 🙂
Jak się dzisiaj czujecie? Bo ja fatalnie. Strasznie boli mnie podbrzusze i kość łonowa. Do tej pory pobolewało mnie, ale jakoś dawałam rade. A teraz nawet nie mogę się podnieść z łóżka.... 😞 😞
Życzę Wam milutkiego dnia

• Mamusia
hej mamusie 🙂 jak tam u was? jak pogoda? ja dzis podobnie jak Gośka z braku powodu łapie doła 😞 ale to chyba dlatego w sume tez ze tesknie za rodzinką no i na dodatek wczoraj sie dowiedziałam ze nici z naszego planowanego urloopu 😞 yh . a jak tam u was mamusie?

• Mamusia
ooooo u was upał no ladnie a u nas pogoda pochmurna i nawet przyjemnie chłodno na dworze 🙂 zawsze sie smieje bo mamie mowie ze ta pogoda co u mnie jest to do was przychodzi dzien pozniej 😉 przynajmniej tak nam sie sprawdza na terenie Wielkopolski 🙂

• Mamusia
hehehe 🙂 kochana Gosieńka az mi sie uśmiech pojawił na twarzy 🙂 ale własnie tu o to chodzi ze ja dołuje z powodu samotnosci oczywiscie nie zawsze tak mam ale czesto jak np teraz bo mąż w pracy a ja siedze sama w domu i na dodatek ten niemiecki ale co sie nie robi dla miłości życia heeh 😉

• Mamusia
hehhe az zaczniemy podejrzewać że ten arbuz był z dodatkiem czegoś albo wychodowany na dobrym nawozie 😁 heheh mi ostatnio bardzo smakował arbuz z bitą śmietana ale niestety po nim nie mogłam w nocy spac ciagle mialam wzdęty brzuch:/ ale był pyszny.

• Mamusia
no ja juz tez sie truskawkami przejadłam bo jadłam je juz od marca do wczoraj tzn teraz jadam np koktajle truskawkowe a na nektarynki i brzoskwinki mam obecnie checi i tez ciagle co dzien kupuje po 4 i siuuup zjadam 🙂 ale arbuz z bitą śmietanką mmm mówie Ci jakoś nie mogłam sie opanować ale za to później dostałam za to odpowienia kare brzuch mnie bardzo bolał:/

• Mamusia
bardzo ładnie mi to wyjaśnilas dziekuje 🙂 i pewnie by działało gdyby nie to ze oni tu maja problemy z ta stroną i nie maja jej dopracowanej bo ja jak klikam na moje konto i na forum to wyswietla mis ie tylko ile postów mam i ile oklasków i to wszystko i dalej nic ale to nie pierwszy feler na dodatek jak chce dodac swoj brzuszek do galerii brzuszków to toez nie idzie nie wiem czemu i na jakiej zasadzie to działa moze tylko mi si enie wyswietla?:/