Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):
o kurczę a to nie mogli ci usunąć jak wiedzieli ,że zmarło?? nawet nie umiem sobie tego wyobrazić co ty przeżyłaś rodząc 😞 😞

nie Madzia od 22 tyg wywołują sztuczny poród, nie mogą usunąć bo może wdać się zakażenie, musisz urodzić....to straszne 😞

straszne i nigdy czegoś takiego nie życzyła bym nawet najgorszemu wrogowi 😞

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
noi co sie z tymi tunelami robi ten kwiat tam wchodzi w sensie rośnie??

dobrze by było gdyby wszedł 😜 po posadzeniu są tam ustawiane i rosna tam aż do jesieni 😁

gosia2301 napisał(a):
Iwonko a ja dzisiaj widziałam Twój malusi brzusio taki słodziutki malusi 🙂

już teraz nadrabia Gosiu ,rośnie w oczach, Ty nie widziałaś jaki był malutki gdy dziewczyny już miały takie fajne brzuchole 😁

ja też się czuję na dziewczynkę, jem to samo co z Amelką, na twarzy bardzo sie zmieniłam i mam brzuch typowy jak na panienke (według znawców) zresztą nie mówię do brzuszka inaczej jak tylko w formie żeńskiej ,bo imiona NADAL NIE MAM PO OSTATNICH ZMIANACH...
teraz przystało na Adzie, ja chcę Majke, reszta rodziny się sprzeciwia i jest problem...to już chyba 5 imię 😁

a mnie też się śniło ostatnio że urodziłam dziewczynkę ,miała czarne długie warkocze, i była już taka duża ,trzymana na prosto...widziałam ją na rękach ale nikt mi jej nie dał.... 😞
nie pamiętam porodu ale powiedzieli mi ze sie dusiłam ,miałam tlen, kroplówki itd...
już chyba za często myślimy o tym porodzie stąd te sny...

gosia2301 napisał(a):
specjalnie dla Was zmieniam awatarek na 15 minut delektujcie sie tym jakie chude jesteście 😁

Gosia rzeczywiście Twój to dopiero brzuchol 🤪ale co sie dziwic cały miesiac starszy od mojego 😉

gosia2301 napisał(a):
zboczuchu jeden a ty znowu o sexie 😁 😁 😁 nosz Iwonko ona od wczoraj o niczym innym tylko o bobrze i od tylca 😁 😁 😁 😁

no nie wiem właśnie co Ona tak ostatnio szaleje 😁 z nia to dopiero ma maż dobrze... 😜