Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no Kub to nie tylko na zdj wygląda na starszego;p

i chowaj ten śliczny malutki brzuszek 😉

A tak swoją drogą dziewczyny to powinnyście wrzucać zdj gdzie będzie widać całą sylwetkę - bo tylko wtedy można naprawdę brzucholki porównać;p

To czekam 😁

Nie sprzątam dzisiaj więcej bo mi się nie chce;p podłogi zetrę jutro bo i tak to będę musiała zrobić a nie widzę powodu, żeby się przemęczać;p;p

A teraz znowu na zakupy.. wrrr.. nienawidzę organizować takich imprez:/

heja 🙂
Madzia jaki fajny mały brzuszek 😉 Gosia to na ile osób masz tą imprezę Kuby? też nie lubię tego zamieszania (a robiłam przez 5 lat) dlatego od dwóch lat moja córcia ma tylko tort, szampana i sama wybiera co chce robić np/ zabieram ją do jakiegoś fajnego miejsca gdzie ma niezły ubaw 🙂

co do sprzątania to poczekajcie jeszcze parę lat a doprosić się nie bedziecie mogły o porzadek w pokoju 😁 moja jak była malutka to jej prosić nie musiałam sama się rwała a teraz to zależy od dnia...czasem jest bardziej "zmęczona" ode mnie...... 😁 😁

jak dostałam szału na sprzątanie tak na amen ,od okien po szafy... 😁 ale przynajmniej mam satysfakcję ze w każdym kąciku mam czysto 😜 nawet łózka poodsuwałam... 😁
i teraz mam za swoje ,czuję twardnienie brzucha....marzy mi się tak z tydzień wypoczynku gdzieś gdzie nie będzie obowiązków tylko słodkie lenistwo...ale to niestety niemożliwe w tym roku 🤔

ja to zrobię jutro jestem wtedy sama z Amelką i mamy łazienkę dla siebie a co do roboty to ja tak mam że wolę obrobić się w piątek bo w weekendy wypoczywam, może znów jakieś zaproszonko od kogoś dostanę 😁

zależy od kogo hehe 😁 zwykle jeżdżę do siostry bo szwagier zawsze grilla robi w soboty, to dzięki niemu tak wyglądam 😁 koleżanka mnie też zaprosiła ale całe wakacje się zbieram i jeszcze nie byłam 😉