Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
napisałam urąbało tylko haczyk zniknął 😁 😁 😁 staraj się staraj ja bym sie nie obraziła jak bym o koncówke wrzesnia zahaczyła ale zobaczymy jak bedzie 😜 co dzisiaj robiłam? wyspałam sie do 10 potem obiad potem kolezanka przyszła zakupy a popołudniu prasowałam 🙂

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o jak ja bym się na zakupy przeszła 😁 muszę sobie kupić coś na wesele... kurde.. nie chce kupować typowej ciążówy bo to będzie końcówka 8 m-ca.. no więc po co mi na koniec ciąży?:/

gosia2301 napisał(a):
Pati200 napisał(a):
ja musze teraz poprosić swojego o zdjęcie usg jeszcze jedno 🙂

Pati a daja Ci jeszcze zdjecia? u mnie twierdza że bobo za duze juz jest i sie nie da 🤔

Mi też lekarz mówi, że dziecko jest za duże.. ale za duże na to, żeby całe uchwycić więc pyta jaką część ciałka chciałabym na zdj 😉 ostatnio właśnie dostałam fotkę główki 😉

Magda ma chyba 4.09 😉
Gosia ja się cieszę na to wesele 😉 tylko kurde problem z tym w co się ubrać;p ale kupię chyba legginsy i poszukam jakiejś takiej uniwersalnej tuniki...

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
mnie skurcze łydek i ud od kilku dni nocą łapią.. takie mocne, że aż się budzę.. no i niestety muszę budzić też mojego, żeby rozmasował...

ale to nie łydki mam skurcze macicy brzuch mi twardnieje 😞

Kurde.. nawet nie pomyślałam, że już możesz mieć takie mocne skurcze... to niedobrze.. a czemu to tak? przemęczyłaś się albo coś??

A mnie ostatnio wieczorami łapie taka delikatna jakby zgaga.. ale nie jestem pewna czy to na pewno to;p

Pati200 napisał(a):
wiecie ja mam zawsze tak ze jak ide na wesele to nie mam apetytu na nic na nastepny dzień zjadła bym wszystko ze stołu teraz chyba bedzie inaczej bo apetyt mi dopisuje hehehe 😁 😁 😁

A ja nawet teraz, jak jestem w ciąży tak mam.. jak jestem na impr to mi się nie chce... a na drugi dzień mogłabym wszystko taką mam ochotę na to co widziałam;p