Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
madzia_88 napisał(a):
Daria na szczęście pogada po swojemu i się rozłącza 😜
Gosiu ja nie chcę dawać Małej placków z jabłkami, bo ciężko ją wtey upilnować... zawsze ją energia rozpiera i głupawkę ma 😜 😎

Madziu wiem, że nic nie zrobisz, ale mąż jak wróci to zbierze 😜 bo większość rzeczy jest jego 😉

to problem rozwiązany 😁 😁 😁 😁

No właśnie magnez muszę kupić... ociągam się bo jak byłam w ciąży z Kubą to brałam regularnie a skurcze i tak miałam cholernie mocne...

Gocha nie przepracowuj się;p;p siedź tu z nami! 😁

• Mamusia
dla mnie najlepszy jest musujący z multiwitaminą 🙂 bo jak brałam normalne tabletki z Darią w ciąży to też pomagały w kratkę i raczej same skurcze mijały niż od nich 😉 a teraz tylko raz mnie obudził skurcz łydki... bo zapomniałam wypić wieczorem 🙂

Gosia mnie też łapią takie skurcze i nic pomaga aż samo nie przejdzie ale ból wysztywnia nogę a dzis w nocy dodatkowo tak mi zdrętwiała po tym skurczu że wychodząc z łózka o mało nie upadłam bo mi się zwyczajnie noga ugieła, byłam przez chwilę bez czucia.. .biorę magnez ale i tak mam skurcze nóg 😞
Madzia chyba masz rację ,bo on wszędzie mnie woła jak coś ma do załatwienia...tylko po to bym z nim jechała... 😉

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
Gosia mnie też łapią takie skurcze i nic pomaga aż samo nie przejdzie ale ból wysztywnia nogę a dzis w nocy dodatkowo tak mi zdrętwiała po tym skurczu że wychodząc z łózka o mało nie upadłam bo mi się zwyczajnie noga ugieła, byłam przez chwilę bez czucia.. .biorę magnez ale i tak mam skurcze nóg 😞
Madzia chyba masz rację ,bo on wszędzie mnie woła jak coś ma do załatwienia...tylko po to bym z nim jechała... 😉

Iwona mój to nawet do sklepu chce żebym z nim jechała bo mu sie samemu nie chce 😁 😁 a ja bardzo lubię jeżdzić razem 😁 😁

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):

Iwona mój to nawet do sklepu chce żebym z nim jechała bo mu sie samemu nie chce 😁 😁 a ja bardzo lubię jeżdzić razem 😁 😁

to tak jak ja, właściwie to wszędzie jeździmy razem jak tylko jest w domu,,,no chyba że muszę sama to jadę...ale nie lubie

no to u mnie też obowiązkowo Amelka musi być ,to ona sama mnie pilnuje (zwłaszcza w wakacje) żeby matka przypadkiem nie pojechała gdzieś bez niej....od małego wszedzie ją ze sobą ciągam 😁

• Mamusia
heh 🙂 właśnie Maleństwo kopie 🙂
A pisałam Wam, że się kłóciłam z lekarzem w szpitalu... bo mówiłam mu że na 100% chłopak będzie, bo ja tak mówię, a on mi z tekstem " na USG widzę to na pewno dziewczynka", ale po chwili się opamiętał i powiedział, że może jądra jeszcze nie zstąpiły... bo on za dużo porodów już dziś odebrał(chyba był między 5 a 6) i powiedział, że może dlatego już tylko kobiety widzi 😉 🙃 ale założyć się nie chciał, bo stwierdził, że jak przegra to lipa będzie 😜 i skwitował, że jeszcze zobaczymy, czy kobieca intuicja na prawd e taka nie zawodna jest 😉 😁 😁

Madzia ja to ogólnie jestem ciekawa czy któraś z nas urodzi dziewczynkę zamiast chłopaka i na odwrót...czy wszystkie urodzimy to co nam lekarze powiedzieli...
ale co do intuicji to coś w tym jest ,ja od początku przeczuwałam dziewczynkę i się sprawdziło... 🙂

• Mamusia
powiem szczerze ,że w dzisiejszych czasach lekarze mogą potwierdzić w 99,9 % przez zwykłe usg 🙂 natomiast jeśli chodzi o przeczucie to ja nie wiem bardziej się nastawiałam ,że będzie to dziewczynka a tu co z malymi arbuzami między nogami 😁 😁 😁 😁 ale nie ważne co byle by zdrowe 😁 😁

• Mamusia
Z Darią się nie pomyliłam 🙂 i teraz mam tak samo silne przekonanie 😉 choć wszyscy mi mówili, że chłopaka noszę, bo tak na USG, bo "ładnie wyglądam", bo mały brzuszek... i tak całą ciążę... a jak urodziłam to Damian powiedział: "Kochanie, przepraszam, że Ci nie wierzyłem i nie mów tylko 'a nie mówiłam'.." poryczałam się wtedy ze śmiechu 😜

No i co ? zmyłyście się?? 😞

Ale mamy zimno dzisiaj... wiatr takie wstrętny wieje:/ już wiem od czego mnie tak głowa boli.. przecież przy takiej pogodzie się funkcjonować nie da:/