Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie stresuj się i nie nakręcaj dodatkowo bo to też nie pomaga... odpocznij trochę, nie szalej a wszystko będzie dobrze! 😉 a jeśli by coś było to na pewno dacie sobie radę 😉

Pati200 napisał(a):
hehehe co do zgagi właśnie jej dostałam 😞 mnie juz zgaga męczy od 5 miesiaca 😞 😞

Ja mam czasem taką lekką.. zwykle jak się zdenerwuję.. Dzisiaj to taka ledwo odczuwalna;p

Pati200 napisał(a):
a wiecie mnie boli w kaczce wydaje mi sie ze moj mały brzdac jest juz główka na dole w tez tak macie>>???

Ja ma identyczne odczucia 😁 czasem to mi się wydaje, że mi tam łapkami majstruje coś;p Ale przy Kubie to od 7 m-ca miałam wrażenie, że on już wychodzi;p 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
nie stresuj się i nie nakręcaj dodatkowo bo to też nie pomaga... odpocznij trochę, nie szalej a wszystko będzie dobrze! 😉 a jeśli by coś było to na pewno dacie sobie radę 😉

Gosiu ja tu jestem całkiem sama jak by tak sie zdarzyło to jestem ugotowana mój jak nie chodzi do pracy to mu nie płacą a rachunki co miesiąc płacic trzeba 😞więc nie możemy sobie pozwolic zeby przez jakiś czas nie chodził 😞
Pati mnie strasznie bola te kości w środku jak by mi sie rozchodziły 😞 Gosiu ja sie nie przemeczam na prawde nic cieżkiego nie robie daleko nie chodze nie dzwigam i dupa 😠

no bo się tam musicie porozciągać.. ;p
Ja ma tyle lepiej, że jeszcze się dobrze nie zeszłam pewnie po pierwszym porodzie;p

Gosia a tak w razie co to np. Twoja mam nie może do Was przyjechać?? albo Kamil przedłużyć sobie wakacji??

gosia2301 napisał(a):
pati bolą to mało powiedziane czuje sie jak by tam 5 murzynów z wielkimi h... siedziało przepraszam za brzydkie słownictwo ale taki uczucie 😜

haha;p przyznaj się - 1 by Ci wystarczył;p;p

• Mamusia
GoGr napisał(a):
no bo się tam musicie porozciągać.. ;p
Ja ma tyle lepiej, że jeszcze się dobrze nie zeszłam pewnie po pierwszym porodzie;p

Gosia a tak w razie co to np. Twoja mam nie może do Was przyjechać?? albo Kamil przedłużyć sobie wakacji??

nie no może tylko teraz jedzie na 2 tygodnie do swojej mamy i ma wizytę u kardiologa na którą czekała pół roku 6 października taki więc za ciekawie niemam 😞
Pati te bóle mnie tak nie martwia jak jeszcze te skurcze które dochodzą 😞

• Mamusia
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
pati bolą to mało powiedziane czuje sie jak by tam 5 murzynów z wielkimi h... siedziało przepraszam za brzydkie słownictwo ale taki uczucie 😜

no to TY nie wiesz że ostatnio u murzyna byłam 😜 myslałam że się chwaliłam 😜

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

no to TY nie wiesz że ostatnio u murzyna byłam 😜 myslałam że się chwaliłam 😜

No nic nie mówiłaś;p powinnam zapytać "jak było"??:P

A co do brzuszka to się nie martw 😉 dzidzia mądra wytrzyma aż babcia będzie mogła przyjechać 😉

to ja przy takim prawie urodziłam Kubę;p
jak już mnie przetransportowali na blok to się okazało, że na dyżurze jest tylko lek gin murzyn;p A że całą noc tylko u mnie się akcja zaczynała to spędził ją ze mną;p;p śmiałam się tylko do mojego, żeby nie zdziwił się jak młody się czarny urodzi bo jest przesąd, że jak kobieta w ciąży spojrzy na czarnego mężczyznę to dziecko się urodzi czarne:P:P 🙃 🙃