Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tak dziewczyny dyryguje ile mogę, już ma mnie chyba dość bo kazał mi lepiej iść stamtąd bo mu się pałętam 😁, na dodatek wyglada na to że mu farby braknie i musi jeszcze do sklepu jechać to dlatego zły... 😁

• Mamusia
ja właśnie jem sobie z Darią chrupki 😉
i wiecie co mi się przypomniało... Flipsy... ciekawe czy można je jeszcze gdzieś dostać... 😜
Madziu ja prałam wczoraj a teraz czekam aż się samo zbierze i przyniesie :P i niech się jeszcze poskłada do szafy najlepiej 😜 takiego dziś leniucha mam 😉

Madziaq siedzę ale muszę do niego zaglądać bo mnie znów woła... 😁 niezdecydowany 😜 i jeszcze do sklepu mam z nim jechać bo sie boi że kolor pomyli hahahaha 😁
mnie też sie firanki piorą 😜

ja mam dzisiaj wolne od obiadu bo w kuchni rozpierdziel z powodu malowania ale tak to mam ochotę na naleśniki ze smażonymi jabłkami, mamusia mi ostatnio dała słoiczek...pychota są te jabłuszka 🙂 no i pewnie jakaś zupka może ogórkowa, bo ostatnio ciagle jem kiszone ogóry, wczoraj cały słoik poszedł za jednym zamachem ,ogólnie ciagnie mnie teraz za kwaśnym... 😉

• Mamusia
madzia_88 napisał(a):
Iwonko u nas też taka pogoda jest...

Kochane... macie jakieś pomysły na obiad?? bo ja nie mam apetytu to i twórcze myślenie mi się wyłącza... 🤨 😉

proponuje placuszki z jabłkami takie jak któraś z Was kiedyś proponowała skopiowałam przepis zrobiłam i są przepyszne na prawdę 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Iwonka u mnie też ciemne chmury ale pranie wystawiłam na balkon to zanim się rozpada to mi trochę przewieje 😁 😁 Madzia no ja już nic nie poradzę ,że twoje pranie nie chce sie poukładać samo do szafy 😜
Gocha23 ja też pije kawe
Gocha druga u mnie też teściowa gotuje 😜

n o dzieciaczki to zdolniachy małe, bardzo szybko łapią takie rzeczy, moja już na szczęście zmądrzała i nawet telefonu mojego nie odbiera bo kiedyś to była szczera aż do bólu i np. potrafiła komuś kto dzwonił i o mnie pytał odpowiedzieć, że "mama poszła zrobić kupkę" hahahaha 😁 😁 😁

A tak w ogóle dziewczyny to myślałam, że umrę w nocy.. skurcze na całych nogach mnie budzą i nie mogę się ich pozbyć.. jeszcze pal licho te na udzie, stopie i na łydce (od tyłu).. Łapie mnie skurcz łydki od zewnętrznej strony i jest tak mocny, że nie mogę stopy dać równo bo mi ją ciągnie bokiem w górę.. a boli jak sk.... 😞 i nie mam pojęcia jak akurat tego konkretnego się pozbyć... 😞 na inne wystarczy palce do góry podciągnąć, ale przy tym się nie da jest tak mocny...

• Mamusia
Daria na szczęście pogada po swojemu i się rozłącza 😜
Gosiu ja nie chcę dawać Małej placków z jabłkami, bo ciężko ją wtey upilnować... zawsze ją energia rozpiera i głupawkę ma 😜 😎

Madziu wiem, że nic nie zrobisz, ale mąż jak wróci to zbierze 😜 bo większość rzeczy jest jego 😉