Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Chyba taki dzień Gosia... Kuba spał a ja się czuję taka przytrzymana dzisiaj;p i może stąd humor dziwny - no ale dawno nie płakałam;p
Teraz nakarmię Kubka i pójdziemy na dłuuugi spacerek to może mi się poprawi nastrój 😉

• Mamusia
Cześć dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było. Widzę, że tyle się działo, że nie sposób nadrobić forumowych zaległości. Niestety byłam w szpitalu, a tam odcięta od świata...
Jak tam Wasze maleństwa się mają?? No i Wy oczywiście 🙂
Pozdrawiam!!

• Mamusia
Pati200- wcześniej miałam problemy z bólem w miednicy i bólem lewego biodra, to tak od jakiegoś 16 tygodnia mniej więcej. No a w 27 ból lewej nogi był nie do zniesienia, noga zapuchnięta cała i sina. Okazało się że mam zakrzepicę żył głębokich w miednicy i w lewym udzie. Skrzepy się porobiły niewiadomo skąd bo ja nigdy nie chorowałam na żyły 😞 A teraz to mam przekichane...

• Mamusia
No, nie boli a to już coś. Ale muszę codziennie robić sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe. Do końca ciąży i po niej też. Powiedzieli, że około roku 🥴 No i głównie mam leżeć z nogą w górze i trochę tylko chodzić. Musiałam się też zaprzyjażnić z taką mega sexi pończochą uciskową...bleee No i cotygodniowe kontrole u gina czy z małą wszystko ok. Ale cieszę się, że już jestem w domu 🙂 Później muszę niestety wrócić na oddział, bo nie wiedzą jak rozwiązać moją ciążę, czy naturalnie czy cesarką. Powiedzieli mi że i tak źle i tak niedobrze ale jakoś urodzić muszę..