Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurcze to kicha totalnia z tym szpitalem 😞 kurde ja rodziłam 8 lat temu w Polsce ale wtedy też mój mały miał szpitalne ubranka nie przypominam sobie żebym coś musiała mieć 😞
Gosiu tu dają wypasioną wyprawkę masz 2 warianty dla niemowlaka albo dla starszego bobo dla niemowlaka są ubranka plecak taki ze mozna tam butelkę i rzeczy dla dzidzi nosić a w wersji większej jest plecaczek dla dziecka do przedszkola plus ubranka . A oczywiscie jakieś grzechotki 5 pieluch tetrowych i jakieś pierdoły 😜

no u nas to jest z tą wyprawką raczej na zasadzie reklamy (pewnie szpital ma popodpisywane jakieś umowy) dostaje się trochę tych kremików i takich różnych duperelek;p przydaje się w szpitalu bo nie trzeba myśleć, żeby kupić ale w domu ja i tak swoje używałam;p

No w sumie racja.. co tam kilka pierdółek.. ja jak urodziłam Kubę to dostałam 2 tys becikowego - za to przynajmniej coś kupić można.. bo nie da się ukryć- na początku to jest tylko wydawanie pieniędzy...

tak a z ubezpieczenia to jeszcze swoją drogą.. nawet nie pamiętam ile Grzesiek dostał (no bo mi z bezrobocia się nie należało;p) ale też chyba coś ponad 1000 zł..
Tylko, że to się wydaje dużo.. tych pieniędzy to się nawet nie zauważy..

Gocha konieczne zajrzyj 😉

Pati pogoda taka sobie.. deszczu nie ma ale wiatr mocny i zimny 😞 noc owszem była ok.. z jedną pobudką jak zwykle 😉 obudziłam go bo potem wieczorem będzie problem...