Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a tak a pro po to mąż twoj kupił ciasto dla gości a ty je wczoraj zjadłaś to nie dziw się ,że siedzieli tylko godzinę 😜

a tak z tego co piszesz to masz dużą rodzinę 😉 dwie siostry o ile dobrze pamietam i brata czy jeszcze kogoś dodałam lub pominęłam?? 🙂

No tak.. ja w końcu wlazłam to Was nie ma;(
Miałam wpaść wcześniej ale... poszłam na lody włoskie z mężem 😁 😁 i z syneckiem;p
potem koleżanka wpadła i tak zeszło;p
Teraz pewnie do spania się wybiorę jak tu pusto...

Hej Brzuchy!
Sobotnie porządki czas zacząć.. 😞 Magda jak to zrobiłaś, że Cię z tego przykrego obowiązku zwolnili???;p
Ja od rana już zdążyłam pospacerować z Kubkiem - koniecznie musieliśmy iść popatrzeć na kaczki u sąsiada 😁 i woła tylko do kaczek "ka-ka ka-ka" a do kur "ko ko ko ko";D
Teraz poszedł z babcią na zakupy więc ja mogę zacząć sprzątać.. bo jak jesteśmy w domu razem to skurczybyk mały mi się tylko między nogami plącze;p
A co do wczorajszej wizyty u lekarza to stwierdził, że jest wszystko w porządku 😉

• Mamusia
Witajcie Brzuszki 🙂
Od dziś zaczynam brać nowe leki 😞 W czwartek byłam na wizycie u gin - niby stwierdził, że wszystko ok. Ale przepisał leki na ten twardniejący brzuszek (z którym tydzień temu wylądowałam w szpitalu). 😞
Właśnie jestem po rannej dawce i mnie trzęsie - ale takie są reakcje na Fenoterol 😞
Może jakoś się przyzwyczję ....

Kurde.. wiecie co.. mamy jakąś felerną serię ciąż... Praktycznie każda z Was pisze, że coś jest nie tak albo, że leki musi brać... ja to się aż boję do gin przez Was chodzić;p;p
Ale oby te leki pomogły i obyście dotrzymały wszystkie terminu!!

Kurdeeee... jak mi się nie chce;p lenia w tyłku mam dzisiaj jak nic;p;p buuu 😞
Także będę wpadać częściej niż myślałam i sprzątać w między czasie a nie na odwrót 😁

No Magda.. a ja?? 😁 aaa.. magnez sobie ostatnio przepisałam;p no ale wypłukuję go colą to muszę nadrobić;p;p
Ja nawet witamin w formie tabletek nie biorę tylko obżeram się warzywami i owocami 😁

ktoś musi bo mam lenia;p
znalazłam chyba pomysł na kreację na wesele... Kupię sobie tuniko-sukienkę niby dla ciężarnych ale też nie.. na allegro.. 35 zł kosztuje więc jak będę fatalnie w niej wyglądać to zostawię sobie na po ciąży i nie będę załować;p a kupię coś innego;p

http://moda.allegro.pl/item1188783766_est_rewelacyjna_sukienka_tunika_verona_mama_szary.html

co myślisz???

• Mamusia
To dobrze Dziewczynki, że Wam nic nie dolega. I tak trzymajcie .. 😉
Ja też tak do 22 tyg. czułam się nawet dobrze. Nawet raz nie wymiotowałam, byłam nad morzem, prawie wszystko sobie sama zrobiłam.... 🙂. A teraz wszystko się jakoś komplikuje 😞
Gosia fajna ta tunika 😉