Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonaa napisał(a):
GoGr napisał(a):
cholera.. zakrztusiłam się, że prawie mi brzuch odpadł;p

Gosia trzeba było spokojnie jeść bidulko już Ci chyba tak spieszno na brzucha było 😁

No właśnie jeszcze nawet nie zrobiłam nic do jedzenia... wstyd się przyznać ale zakrztusiłam się.. własną śliną ☺️ ☺️ ☺️ takie talenty mam 😁 a Kuba po mnie odziedziczył;p;p

magda123 napisał(a):
dzieci zawsze odziedziczą coś po rodzicach 😁 😁 😁 Iwona nic nie mówię ale z ciebie laska na zdjęciach 🙂 fiu fiu

no kiedyś to nawet nawet.. 😁 hehe ale może jeszcze uda mi się tak wygladac 😜 😁

gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
o przyszła kropeczka co bobra czochrałas 😁 😁 😁 😁 😁

nie Madziu poczochram w niedzielę bo w poniedziałek do gina 🙂 Iwonko czasami pali mnie jak duzo się schylam może u Ciebie też tak jest 😆

no jak się schylam to już masakra po prostu ale mnie pali cały czas nawet jak spokojnie siedzę i zwykle wieczorami 😞

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gocha poczochrać nie tylko oznacza zrobić porządek przed wizytą ale także wziąć szczotkę i go poczesać tak od święta 😁 😁 😁 😁 😁

Madzia a le co tam czesać 😮 😲 🤪 jak się depilowac to już całkiem nie? 😁 No Iwonko faktycznie ma poczucie humoru Madzia 🙃

magda123 napisał(a):
gocha poczochrać nie tylko oznacza zrobić porządek przed wizytą ale także wziąć szczotkę i go poczesać tak od święta 😁 😁 😁 😁 😁

Ty to masz chyba jakieś problemy psychiczne na tle bobrowym;p;p no dałabyś mu już żyć 😁

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
no dziewczyny tak szczerze to ja już mam z tym bobrem kłopoty.... 😁 jeszcze trochę i tam nie dostanę.... 😁

poproś lemura na pewno ci go usunie a dlaczego bo czochrany lemur nie lubi bobra 😁

a tak na poważnie ja też będe mieć z tym problem nie długo 🙂ponieważ muszę uważać żeby blizny teraz nie zahaczyć 🙂

gosia2301 napisał(a):
o Iwono Ty masz córę w wieku mojego Kamila 😁 teraz zauważyłam 🙂

No prawie Gosia bo Twój synek teraz skonczy osiem a moja dopiero w marcu, więc są po roku ,moja idzie teraz do pierwszej klasy ale nasze Aniołki są z jednego roku... 😞