Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć 😉
Madziu u nas też ciągle pada 🙂 ale ja mam dziś jakiś fajny dzień 😉 odebrałam wyniki 🙂 zrobiłam zakupy, zaliczyłam spacer z Darią 🙂 i już jesteśmy po obiadku 🙂 bo zrobiłam pierogi z mięskiem i zjadłyśmy takie świeżo wyjęte z wody 🙂 a Mała się nie źle wyćwiczyła 😜 bo już jest jak Tatuś 😜 chce podjadać a jak jej smakuje to się przytula i daje buziaki 😜 a teraz broi radośnie 😜 a... zapomniałabym... karmiła dziś królika jabłkiem 🙂 i siebie oczywiście też troszeczkę poczęstowała 😜
teraz może jeszcze troszkę poleżę i pójdę zrobić szarlotkę 😜

witajcie moje drogie 🙂
u mnie też dzisiaj jakiś lepszy dzień jeśli chodzi o samopoczucie 😉 tylko mała coś mało aktywna,nie daje dziś mamusi popalić 😁 bo ostatnio to aż mnie wszystkie kości miednicy bolały tak mnie skopała ... 😁 i nawet nerka 🙃 mały diabełek kochany- skorpionek przecież będzie to mi daje od początku popalić hehe 😁
Madzia podziwiam,że ugotowałaś taki pracochłonny obiadek i jeszcze ciasto chce Ci się zrobić i do tego zajmować się małym dzieckiem... 😮 😉
moja Amelka coś dziś niewyraźna, dopiero tydzień szkoły a już ma jakoś nos zapchany, gardło swędzi... 🥴 dałam jej rozgrzewającą herbatkę i leży pod kocykiem, dobrze,ze ja się chociaż pod tym względem trzymam 😉

też tak myślę Madzia że przez pogodę bo już kilka razy ostatnio zauważyłam w deszczowe dni chyba po prostu sobie śpi 😉
moja też była w szkole ale od rana mi sie cos nie podobało i teraz bledziutka leży pije malinową herbatkę, oby tylko bez antybiotyku przeszło...to wszystko przez zmienną aurę wczoraj cieplutko dziś znowu plucha 😠