Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
oj dobrze, że rodzice..... Nawet mąż nie chce mnie zabrać ze sobą - sam jedzie do Warszawy i wraca tylko na weekendy - bo stwierdził, że jak będę u mamy to będzie pewniejszy - a tak to jak pójdzie do pracy - to będzie się martwił , jak ja sama siedzę w domu ....

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
pati teraz jestem bo mój kompa zajął 🙂
Anita dobrze ,że masz z kim pogadać bo jakbyś miała tylko 4 ściany to dopiero byś zgupiała 🙂

siedze na skypie i coś mi sie brzuszek tnie...
tu mam mamę tatę, siostra zagląda po pracy....mam psa ...cały czas coś się dzieje

• Mamusia
anita123 napisał(a):
magda123 napisał(a):
pati teraz jestem bo mój kompa zajął 🙂
Anita dobrze ,że masz z kim pogadać bo jakbyś miała tylko 4 ściany to dopiero byś zgupiała 🙂

siedze na skypie i coś mi sie brzuszek tnie...
tu mam mamę tatę, siostra zagląda po pracy....mam psa ...cały czas coś się dzieje

to dobrze ,że nie jesteś sama 🙂zawsze ktoś jest 🙂

cześć dziewczynki moje drogie 🙂
przepraszam,ze ostatnio zaniedbuję Was i nasze forum ale teraz u mnie akcja "pąk" więc nie mam kompletnie czasu, to potrwa jeszcze z tydzień... 😞
wieczorem marzę tylko aby rozciągnąć kości po całym dniu siedzenia na tyłku, do tego jeszcze moje dziecko wymyśliło sobie jakąś grę na nk i prosi żebym zarabiała jej pieniądze i urządzała dom dla pupilka 😮 😮 😁 z racji tego że nie mam kiedy robi to sama bidulka 😁 😜
dodatkowo mam teraz trochę spraw do pozałatwiania w szkole (jak to we wrześniu) i znów przez to latanie czuję kłucie i bóle w podbrzuszu... 😞

Madzia 88 rzeczywiście przegapiłam ojca mateusza, jak wiesz kiedy są powtórki to napisz proszę chcę zobaczyć jak wyszły moje strony... 😉 🙂
Trzymajcie się dziewczynki życzę Wam i Waszym Maluszkom dużo zdrówka 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Iwonko 🙂 specjalnie dla Ciebie znalazłam! na TVP1 będzie 19.09.2010 o 17:30 😉
A kiedy zwolnisz? he? chyba kopnąć Cię musimy 😜 każda po kopniaku to przestaniesz forsować 😜 😉
Ale kwiatki nie mogą czekać, bo się zmarnują... nie? i nie będą takie ładne jak powinny 😜 żeby zadowolić moją Babcię, która co roku kupuje ok 10 doniczek :P

dzień doberek mamusie 🙂
postaram się choć kilka słów co rano i wieczorem do Was wyklikać zanim zniknę w "tunelu" 😁
dzięki Madzia za informacje, może nie przegapię 😉
Rzeczywiście kwiatki to pilna sprawa i teraz nie można sobie pozwolić na zaniedbanie bo przepadłaby kasa z całego roku... 😞 co prawda tam się nie męczę poza bólem kręgosłupa bo tylko siedzę i obrywam "niepotrzebne" pąki, ale wieczorem trudno się ruszyć 🤢
Melka wyprawiona do szkoły,teraz śniadanie i dalej to samo....Więc znikam kochane 🙂
Miłego dnia 😘

• Mamusia
Cześć Brzuszki 🙂
Madziu123 - oooo to Mała biedna się namęczy 😞
Madziu 88 - widze, że masz dziś dużą werwe -takie sprzątanko 🙂
A my ...hmmm leżymy ....Babcia zrobiła nam śniadanko, leki połknięte i leżymy....Czekamy na tatusia....wraca dzisiaj z W-wy na weekend 🙂 🙂