Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
jak tam siostrzeniec?? a i wasze szaszłyki zjedzone?? 😁
siostrzeniec już pojechał a po szaszłykach nie ma śladu już 😁 😁 😁 😁 😁,za to teraz przyjechał do nas mojego brat blizniak...i będzie u nas do wtorku

• Mamusia
hej Mamcie melduje sie wam ze jeszcze sie nie rozleciałam 🙂 🙂 😁 ale juz bym chciała bardzo jeszcze tak bedzie ze naprawde przenosze hehehe 😁 😁 😁 😁bede mamcie pozniej to popiszemy buziakiPs.Madziu a ty juz mnie do szpitala wysyłasz poczekaj jeszcze troche a moze ty pierwsza polecisz 😁 😁 😁 😁

Cześć Mamuśki! 😉
Jak tam po weekendzie? Ja wróciłam mega zmęczona.. brzuch twardy i boli.. no ale trzy dni siedziałam bez ruchu wq niewygodnych ławkach a potem 200 km samochodem...
I zastanawiam się czy jechać za tydz... idę we wtorek na ktg.. wprawdzie nie doswojego lekarza i miałam mu tylko wynik pokazywać ale poproszę go żeby mnie przebadał i powiedział czy mogę jechać.. niby szanse na rodzenie wcześniej małe ale boję się, że mnie tam chwyci...

Madzia to nawet nie chodzi o złe samopoczucie.. ale sama wiesz jak wygląda ciągłe siedzenie w bezruchu w 9 miesiącu;p
Zobaczymy co jutro mi lekarz powie 😉 jak stwierdzi, że dalej jestem szczelnie wyzamykana pomimo tych wszystkich bóli to pojadę.. bo mi szkoda tego zjazdu.. wiadomo kiedy potem będę musiała zostać??

A do Ciebie jeszcze jeden postulat;p Ty się tu z żadnymi bólami nie wyrywaj!! Wiem, że pozazdrościłaś, że Gocha już jest PO ale.. umowa była, że ja i Pati jesteśmy pierwsze;p
A powiem Ci, że mam przeczucie, że przetrzymam i to długo... tak jak Gocha - miała być na początku urodziła prawie ostatnia 😉