Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć Kochane 🙂
tęskniłyście za mną 😉?
wiecie, że zostało mi 30 dni tylko... 🤪 kiedy to zleciało...

Jak się czujecie?? mnie energia rozpiera 😉 odebrałam wynik 🙂 mam minusa czyli mogę spokojnie rodzić i karmić piersią 🙂 nawet nie wyobrażacie sobie jak się cieszę 😎 🙃
A dziś panowie przywieźli nam nową pralkę 🙂 tylko muszę poczekać na Damiana z rozpakowaniem i ustawieniem 🙂

• Mamusia
ja składałam w lipcu o rodzinny i też się przeraziłam... ale najśmieszniejsze jest to, że z całego wniosku wypełniłam może 2 strony, bo reszta nas nie dotyczyła 😜 ot Polska właśnie 😜 może chcą nas odstraszyć 😜
a dzięki, że mi przypomniałyście 😉 to mi mama dziś prześle 🙂

GoGr napisał(a):
Kama może Ci się organizm oczyszcza??? i jednak Ty wyprzedzisz kolejkę;p;p

Kurde.. ale gbur do tej pralki przyszedł.. debil jeden.. niech naprawi i spier...;p;p
nie wiem .... najlepij jest jak leże bo jak chodze to strasznie boli nawet mój był teraz odebrac małego ze szkoły bo bym nie doszła 😞i wiecie co...mam jeszcze odruchy wymiotne...o co kaman? 😞

No to ja myślę, że coś się zaczyna dziać 😉
Bo to normalka, że organizm się oczyszcza (stąd wymioty i biegunka) a jeśli do tego dochodzą takie silne bóle to pewnie już niedługo 😉
Kama masz mój nr 601 688 189 - jakby co to daj znać 😉

GoGr napisał(a):
No to ja myślę, że coś się zaczyna dziać 😉
Bo to normalka, że organizm się oczyszcza (stąd wymioty i biegunka) a jeśli do tego dochodzą takie silne bóle to pewnie już niedługo 😉
Kama masz mój nr 601 688 189 - jakby co to daj znać 😉
własnie próbuje znaleśc cos na ten temat...wymioty i biegunka....i wyczytałam że to nawet może byc 2tygodnie przed porodem...wiadomo różnie to bywa...napewno dam znac jak by sie coś działo 🙂

O jesteś Kama 😁
No niby do 2 tyg może trwać.. ale wiesz 😉 to tylko teoria;p a chwycić Cię może w każdej chwili;p
Ja np. przy Kubku nie miałam zadnych takich objawów 😉
Idę pranie powiesić bo nam facet w końcu z pralką zrobił 😉 zaraz wracam 😉

GoGr napisał(a):
O jesteś Kama 😁
No niby do 2 tyg może trwać.. ale wiesz 😉 to tylko teoria;p a chwycić Cię może w każdej chwili;p
Ja np. przy Kubku nie miałam zadnych takich objawów 😉
Idę pranie powiesić bo nam facet w końcu z pralką zrobił 😉 zaraz wracam 😉
tak jak mówisz 🙂ja przy moich chłopakach też nie miałam takich rzeczy...tylko skurcze...kazda ciąza jest inna.JA NP.NA POCZĄTKU CIĄŻY ANI RAZU NIE MIAŁAM MDŁOŚCI A TYM BARDZIEJ WYMIOTÓW,A TERAZ POD KONIEC 3 RAZ MAM COŚ TAKIEGO 🥴 🥴:unsure 😁ZIWNE TO WSZYSTKO

No ja już wchodziłam do łazienki to chciałam z siebie wyjść.. za tydz czasu to się tyle prania nazbiera, że strach.. Na szczęście pralka ma spory bęben więc 4 prania i wszystko będzie uprane 🙂 Gorzej, że potem to wyprasować trzeba;p;p