Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

Mówiłam Kama, że wszystko ok 😉 Na przyszłość Ci mówię, że mi trzeba wierzyć 😉

Cholera wykituję dzisiaj;p nie dość, że szyjka boli.. nie dość, że kłują chyba skurczybyki .. to jeszcze mały kopie z taką siłą, że mi brzuch zaraz rozerwie...

Pasowałoby się położyć a nie ma za bardzo jak:/

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kurwa.. mój pojechał oddać film z młodym.. miał potem jechać do brata.. brat jest teraz u nas - mojego tam nie było... u moich rodziców też nie.. . a jak dzwonię to się poczta włącza cały czas..
Kurwa.. godzinę ich już nie ma! 😞 brzuch mnie boli coraz bardziej.. zaraz tu zwariuję...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Kurwa.. mój pojechał oddać film z młodym.. miał potem jechać do brata.. brat jest teraz u nas - mojego tam nie było... u moich rodziców też nie.. . a jak dzwonię to się poczta włącza cały czas..
Kurwa.. godzinę ich już nie ma! 😞 brzuch mnie boli coraz bardziej.. zaraz tu zwariuję...

a może do kogos podjechał ,a tel. mu po prostu padł nie martw sie na zapas 🙂

GoGr napisał(a):
Mówiłam Kama, że wszystko ok 😉 Na przyszłość Ci mówię, że mi trzeba wierzyć 😉

Cholera wykituję dzisiaj;p nie dość, że szyjka boli.. nie dość, że kłują chyba skurczybyki .. to jeszcze mały kopie z taką siłą, że mi brzuch zaraz rozerwie...

Pasowałoby się położyć a nie ma za bardzo jak:/
ciesze sie że jest wszystko ok bo sie bałam a teraz już luz 🙂)

GoGr napisał(a):
nie denerwuj się zaraz pewnie będą

pojechał idiota.. do kolegi a tam zasięgu nie ma...
Wróci to go zajebię... kurwa co ja przez tę chwilę przeszłam... 😞 😞
Siedzę teraz i beczę... zajebię dziada i tyle...
Bo to jest kurwa filozofia wziąć tel i dać znać gdzie jest...

Zjebałam.. stwierdził, że miałam się położyć więc mi nie chcieli przeszkadzać a nie dzwonili, żeby mnie nie budzić.. Tylko nie pomyślał, że ja będę od zmysłów odchodzić.. Miał 55 nieodebranych połączeń...
A teraz wiję się z bólu.. brzuch mi się pręży, podbrzusze napiernicza 😞 mam nadzieję, że jak wezmę ciepły prysznic i położę się to mi przejdzie...

magda123 napisał(a):
dzień dobry babolki 😁

Gocha ale wytłumaczenie miał 😉 chłopak chciał ,żebyś odpoczęła a ty od zmysłów odchodziłaś 🤔 a jak tam dzisiaj brzuchol boli?? bo mnie gdzieś zaczął 😉

Głupek jeden;p nic nie myśli;p;p
A brzuch no boli... tak jak ostatnio cały czas.. wróciłam z ktg.. lekarz stwierdził, że wynik idealny 😉 dzidziuś zdrowy 😁 skurczybyki jakieś się tam rysowały i w sumie powiedział, że nie ryzykowałby drogi do kielc teraz.. bo wiadomo - droga długa, do tego siedzenie na uczelni.. stwierdził, że w takich warunkach nawet jeśli teraz się nic nie dzieje to może zacząć... więc raczej nie pojadę..
No a następna wizyta i ktg w środę za tydz 😉

Kurde myślałam, że z Wami popiszę ale.. mały butuje przy żebrach a przy okazji podbrzusze boli...
Także idę odpocząć...
buziaki dziewuszki 😉
A i zapomniałabym się pochwalić;D zamówiłam dla Małego kołyskę 😉
http://allegro.pl/sliczna-kolyska-materac-komplet-poscieli-i1282830123.html