Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kochana nie tylko czekolady 😉 Jest masę rzeczy, których się nie powinno jeść podczas karmienia.. ale od czasu do czasu nie zaszkodzi 😉 Ja nie raz dziubnęłam czekoladę jak Kubę karmiłam 😉 Ja wychodziłam z założenia, że odciąć go od wszystkiego nie mogę bo potem żołądeczek będzie za bardzo wrażliwy - i u mnie się sprawdziło 😉 Ja dużo jadłam różnych rzeczy teoretycznie zabronionych jak karmiłam a teraz Kuba bez problemów przyswaja różne now0ości 😉

iwonka1 napisał(a):
widac nasze zycie jest skazane na ciagle poswiecenia, zeby potem dziecko sie na nas nie wypielo za to nasze dobro.....
smazone, pieczone, owoce cytrusowe itd... nie wolno
NO NIESTETY ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

iwonka1 napisał(a):
wyobraz sobie Kamilka ze ja tez w ciazy mam ochote na slodkie z ta jednak roznica ze nie moge sobie na nie pozwolic 😞 a tak to nie jestem jakims specjalnym lasuchem ale czasami nie pogardzilam dobra czekoladka 🙂 a o kotlecie smazonym to juz zapomnialam jaki ma smak
MASAKRA TO TY BIEDNA JESTEŚ 😞 😞 😞 😞

iwonka1 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Iwona przecież Tobie to tylko brzuch chyba urósł;p tak jak pamiętam zdjęcie;p

tak brzuch 🙂 🙂 chciałabym, mowia ze po mnie nie widac ale jak moze nie byc widac dodatkowych kg o ile teraz juz nie wiecej....

A ile przytyłaś??

• Mamusia
GoGr napisał(a):
E tam 😉 a ja się cieszę np.;p bo to będzie dobry motywator, żeby się nie objadać 😁 a wiadomo jak to w święta - człowiek zawsze kończy kilka kg do przodu 😜

masz racje Gosiu ale z drugiej strony nie codzien sie jada takie smakolyki jak na siweta i nie sprobowac to tez bylby grzech 🙂

GoGr napisał(a):
E tam 😉 a ja się cieszę np.;p bo to będzie dobry motywator, żeby się nie objadać 😁 a wiadomo jak to w święta - człowiek zawsze kończy kilka kg do przodu 😜

JA TO LUBIE DOBRZE POJESC W SWIETA A NAJBARDZIEJ PIEROGI Z GRZYBAMI I KARPIA 🙂NA KARPIA BEDE CZEKAC ZNOWU CAŁY ROK:?(

iwonka1 napisał(a):
kochana przytylam masakrycznie duzo bo az 23 kg , teraz to juz bedzie wiecej bo 23 kg to bylo 2 tyg temu

To straszna szkapa z Ciebie musiała być przed ciążą 😁
ja jak przytyłam przy Kubku 26 kg to miałam wrażenie, że jest mnie 2 razy więcej...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
kochana przytylam masakrycznie duzo bo az 23 kg , teraz to juz bedzie wiecej bo 23 kg to bylo 2 tyg temu

ja jak przytyłam przy Kubku 26 kg to miałam wrażenie, że jest mnie 2 razy więcej...

ja tez mam wrazenie ze jest mnie 2 o ile nie 3 razy wiecej, czuje siue jak slon taki niedolezny

GoGr napisał(a):
No ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że nie lubię takiego żarcia;p ciast też nie za bardzo 😁
JA CIAST TEZ NIE LUBIE DLA MNIE MOGŁO BY NIE BYC ZA TO MÓJ STARSZY SYN OD WCZORAJ DO DZIS ZJADŁ CAŁA BLACHE KARPATKI 🙂I JSZCZE MU MAŁO 🙂

iwonka1 napisał(a):
GoGr napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

ja tez mam wrazenie ze jest mnie 2 o ile nie 3 razy wiecej, czuje siue jak slon taki niedolezny

Ale już niedługo 😉 😁

kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
No ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że nie lubię takiego żarcia;p ciast też nie za bardzo 😁
JA CIAST TEZ NIE LUBIE DLA MNIE MOGŁO BY NIE BYC ZA TO MÓJ STARSZY SYN OD WCZORAJ DO DZIS ZJADŁ CAŁA BLACHE KARPATKI 🙂I JSZCZE MU MAŁO 🙂

Kama a co ma jeść jak mu lodówkę opróżniłaś??:P