Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
Kamila mnie tak chodzi pizza po głowie od jakiegoś czasu 🙂 ale nie chce mi się robić 🙂 leń ze mnie

A JA CI POWIEM ŻE CzĘSTO ROBIE ...MAM FAJNY PRZEPIS..I TO SZYBKO SIĘ ROBI..TYLE ŻE CZEKASZ 1GODZ.AŻ CIASTO WYROŚNIE 🙂 U MNIE SIE TAK ZAJADAJĄ MÓWIE CI 😁 😁 😁

• Mamusia
Powiem Wam dziewczyny, że ze mnie tez mocno leciało (upławy), ale po porodzie i po czasie połogu ni normalnie suchar tam był i tak do ponad miesiąca. A co do częstego chodzenia do kibelka, to też normalne w czasie ciąży, ale pocieszę Was, że jak się karmi piersią, to zapomina się co to WC. Dziecko tak zciąga, że hej 🤪

Sabcia napisał(a):
Powiem Wam dziewczyny, że ze mnie tez mocno leciało (upławy), ale po porodzie i po czasie połogu ni normalnie suchar tam był i tak do ponad miesiąca. A co do częstego chodzenia do kibelka, to też normalne w czasie ciąży, ale pocieszę Was, że jak się karmi piersią, to zapomina się co to WC. Dziecko tak zciąga, że hej 🤪

TAK WIEM COŚ O TYM 🙂

magda123 napisał(a):
kama to dawaj przepis jak jest szybki i łatwy 🙂

500G.MĄKI,40 DAG DROŻDZY,4 ŁYŻECZKI OLIWY..2/3SZKLANKI MLEKA ROZCIENCZONEGO Z WODĄ..TAK NA OKO 🙂PÓŁ ŁYŻECZKI SOLI.WSZYSTKO RAZEM WYMIESZACZ AŻ CIASTO BĘDZIE KULKĄ 🙂....WSADZIC DO MISKI PRZYKRYC SZMATKĄ I CZEKAC 1 GODZ.W TYM CZASIE SOBIE PRZYGOTOWUJE PIECZARKI Z CEBULA NA PATELNI,JAK CIASTO UROSNIE TO ROZWAŁKUJESZ KŁADZIESZ NA BLACHE I NAKUWASZ WIDELCEM...ACHA BLACHA MA BYC NASMAROWANA OLEJEM...WTEDY W MISECZCE DALE KECZUP Z ODROBINĄ SOLI I KONCENTRATEM POMIDOR.DODAJE TROSZKE BAZYLI,OREGANO WYMIESZAM I TYM SMARUJE CIASTO ...POTEM NA TO KŁADE SER...PIECZARKI WĘDLINE,KUKURYDZE ...CEBULE ŚWIEŻĄ PAPRYKE CO TAM CHCESZ TO JEST JUŻ WEDŁUG UZNANIA...I NA SAMĄ GÓRE SYPIE ZNOWU DUZĄ ILOSCIA SERA 🙂 WKŁADASZ DO PIEKARNIKA NA 200 C I PIESZCZE SIE 20 MIN 🙂CIASTO JEST TAKIE GRUBE JAK Z PIZZY HUT 🙂MNIAM

GoGr napisał(a):
hej Mamuśki...
noc fatalna... Położyła m się o 3.40... a o 7.30 wtsałam...:/
Przynajmniej z Kubem lepiej.. może już dziś nie będzie tak męczył..
TO TRAGICZNĄ NOC MIAŁAŚ 😞 😞 😞MOŻE PÓZNIEJ SOBIE PRZYSNIESZ 🙂

magda123 napisał(a):
ja kiedyś miałam bardzo dużo przepisów z pizzy hut z burger kinga ale oczywiście mój jak robi nowy system to nigdzie nie zapisał tego i dupa nie mam nic 😞
JA WŁASNIE MAM TE PRZEPISY Z PIZZY HUT,KFC I MC DONALDS 🙂

kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
hej Mamuśki...
noc fatalna... Położyła m się o 3.40... a o 7.30 wtsałam...:/
Przynajmniej z Kubem lepiej.. może już dziś nie będzie tak męczył..
TO TRAGICZNĄ NOC MIAŁAŚ 😞 😞 😞MOŻE PÓZNIEJ SOBIE PRZYSNIESZ 🙂

Chyba dopiero wieczorem... nie mam czasu na spanie;(

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
ja kiedyś miałam bardzo dużo przepisów z pizzy hut z burger kinga ale oczywiście mój jak robi nowy system to nigdzie nie zapisał tego i dupa nie mam nic 😞
JA WŁASNIE MAM TE PRZEPISY Z PIZZY HUT,KFC I MC DONALDS 🙂

no ja właśnie te miałam 😜 już jestem